Benodigdheden:

3 of 4 kippendijen met vel

Takje thijm

Takje rozemarijn

Bosje selderij

Kippenboullionblokjes(2 op 1 liter water)

1 zak verse soepgroente

1 zak grof gesneden hollandse roerbakgroente

Bereiden:

Zet een pan op het vuur met ong 3 liter water en 6 boullionblokjes.

Voeg de dijen en de verse kruiden toe.

Laat het een tijd koken zodat de kip van het botje afvalt.

Schep dan met een schuimspaan de dijen en de kruiden uit de pan en dan kan je het kippenvlees in grote stukken van het bot trekken.

Voeg in de boullion de soepgroente en de kipstukken toe en kook het beetgaat.

Klaar is je kippensoep. Voeg lekker wat maggie naar smaak toe.

Geniet ervan!

 

Related Posts


Pizza met rode ui en gegrilde aubergine

Benodigdheden: Kant en klare pizzabodem 4 rode uien 1 aubergine 4 eetlepels Olijfolie 2 eetlepels witte wijnazijn ½ handje bladpeterselie 2 teentjes knoflook 1 theelepel chilipeper ½ handje muntblaadjes 200 ml pastasaus Bereiden: Verwarm je oven voor op 225 graden Snij de rode ui in ringen en bak ze in de koekenpan zachtjes fruitig zodat […]

22.05.2019

Gevulde portobello met couscous

Benodigdheden: 4 grote Portobello ’s 1cup volkoren couscous 2 tenen knoflook 1 sjalotje 3 bosuitjes 1 rode paprika 1 eetlepel Ras el hanout kruiden Handje diepvries doperwten 50 gr Feta kaas verkruimeld Handje Parmezaanse kaas Bereiden: Verwarm je oven voor op 180 graden. Veeg de portobello ’s schoon en wrijf ze rondom in met wat […]

08.05.2019

Spinazie salade met falafel en yoghurtknoflookdressing

Benodigdheden: Verse spinazie 1 avocado 2 tomaten ½ komkommer 1 rode ui 1 bakje falafelballetjes Dressing: 3 eetlepels Yoghurt 2 tenen knoflook Half bosje bieslook 1 eetlepel mayonaise Peper/zout /olijfolie Bereiden: Verdeel de gewassen spinazie over de 4 borden en snij de komkommer, tomaten en de geschilde avocado in stukjes en verdeel dit over de […]

17.04.2019

Comments