
Benodigdheden:
Kant en klare pizzabodem
4 rode uien
1 aubergine
4 eetlepels Olijfolie
2 eetlepels witte wijnazijn
½ handje bladpeterselie
2 teentjes knoflook
1 theelepel chilipeper
½ handje muntblaadjes
200 ml pastasaus
Bereiden:
Verwarm je oven voor op 225 graden
Snij de rode ui in ringen en bak ze in de koekenpan zachtjes fruitig zodat ze mooi smelten en daardoor een licht zoetige smaak krijgen
Snij de aubergine in dunne plakken en bestrijk ze aan beide kanten met olijf olie.
Verhit een grillpan heel heet en bak de plakken aan beide kanten.
Maak je dressing van de olijfolie, azijn, geperste knoflook en de fijngesneden muntblaadjes en peterselieblaadjes. Leg de gegrilde plakjes aubergine hierin.
Smeer je pizzabodem in met de pastasaus en verdeel de gebakken uienringen en de plakken aubergine over je pizza .
Bak je pizza 15 minuten in de oven
Comments