Benodigdheden:
Verse spinazie
1 avocado
2 tomaten
½ komkommer
1 rode ui
1 bakje falafelballetjes
Dressing:
3 eetlepels Yoghurt
2 tenen knoflook
Half bosje bieslook
1 eetlepel mayonaise
Peper/zout /olijfolie
Bereiden:
Verdeel de gewassen spinazie over de 4 borden en snij de komkommer, tomaten en de geschilde avocado in stukjes en verdeel dit over de spinazie. Voeg de in ringen gesneden rode ui toe.
Verwarm in de koekenpan de balletjes falafel . Maak je dressing door alle ingrediënten samen te voegen en mix dit met een staafmixer. Voeg als laatste je fijngesneden bieslook toe.
Verdeel dit over je salade en garneer eventueel met wat licht bruin gebakken amandelschaafsel.

Related Posts


Pizza met rode ui en gegrilde aubergine

Benodigdheden: Kant en klare pizzabodem 4 rode uien 1 aubergine 4 eetlepels Olijfolie 2 eetlepels witte wijnazijn ½ handje bladpeterselie 2 teentjes knoflook 1 theelepel chilipeper ½ handje muntblaadjes 200 ml pastasaus Bereiden: Verwarm je oven voor op 225 graden Snij de rode ui in ringen en bak ze in de koekenpan zachtjes fruitig zodat […]

22.05.2019

Gevulde portobello met couscous

Benodigdheden: 4 grote Portobello ’s 1cup volkoren couscous 2 tenen knoflook 1 sjalotje 3 bosuitjes 1 rode paprika 1 eetlepel Ras el hanout kruiden Handje diepvries doperwten 50 gr Feta kaas verkruimeld Handje Parmezaanse kaas Bereiden: Verwarm je oven voor op 180 graden. Veeg de portobello ’s schoon en wrijf ze rondom in met wat […]

08.05.2019

Hartige taartjes met spinazie en Feta

Benodigdheden: 1 pakje bladerdeeg 1 pak diepvries spinazie 3 eieren 2 teentjes knoflook 1 uitje 1 ons feta kaas Handje pijnboompitjes Bereiden: Verwarm je oven voor op 180 graden. Laat je spinazie ontdooien en goed uitlekken. Versnipper de ui en de knoflook fijn Klop de eieren los en voeg de uitgelekte spinazie met de ui, […]

27.03.2019

Comments