
Benodigdheden:
4 grote Portobello ’s
1cup volkoren couscous
2 tenen knoflook
1 sjalotje
3 bosuitjes
1 rode paprika
1 eetlepel Ras el hanout kruiden
Handje diepvries doperwten
50 gr Feta kaas verkruimeld
Handje Parmezaanse kaas
Bereiden:
Verwarm je oven voor op 180 graden.
Veeg de portobello ’s schoon en wrijf ze rondom in met wat olijfolie
Zet ze op hun kop in de oven voor 15 minuten. Haal ze dan weer uit de oven maar laat de oven aan.
Maak je couscous zoals aangeven . Roerbak in een koekenpan de gesnipperde sjalot en knoflook.
Snij de paprika en kleine blokjes en voeg toe samen met de in dunne ringetjes gesneden bosui.
Meng de inmiddels gare couscous door je groente en voeg dan de eetlepel Ras el hanout erdoor samen met de doperwten en de feta kaas.
Vul de paddenstoelen en top af met wat geraspte Parmezaanse kaas.
Plaats het terug in de oven ong 15 minuten tot de kaas is gegrild.
Comments