Benodigdheden:
4 grote Portobello ’s
1cup volkoren couscous
2 tenen knoflook
1 sjalotje
3 bosuitjes
1 rode paprika
1 eetlepel Ras el hanout kruiden
Handje diepvries doperwten
50 gr Feta kaas verkruimeld
Handje Parmezaanse kaas
Bereiden:
Verwarm je oven voor op 180 graden.
Veeg de portobello ’s schoon en wrijf ze rondom in met wat olijfolie
Zet ze op hun kop in de oven voor 15 minuten. Haal ze dan weer uit de oven maar laat de oven aan.
Maak je couscous zoals aangeven . Roerbak in een koekenpan de gesnipperde sjalot en knoflook.
Snij de paprika en kleine blokjes en voeg toe samen met de in dunne ringetjes gesneden bosui.
Meng de inmiddels gare couscous door je groente en voeg dan de eetlepel Ras el hanout erdoor samen met de doperwten en de feta kaas.
Vul de paddenstoelen en top af met wat geraspte Parmezaanse kaas.
Plaats het terug in de oven ong 15 minuten tot de kaas is gegrild.

Related Posts


Pizza met rode ui en gegrilde aubergine

Benodigdheden: Kant en klare pizzabodem 4 rode uien 1 aubergine 4 eetlepels Olijfolie 2 eetlepels witte wijnazijn ½ handje bladpeterselie 2 teentjes knoflook 1 theelepel chilipeper ½ handje muntblaadjes 200 ml pastasaus Bereiden: Verwarm je oven voor op 225 graden Snij de rode ui in ringen en bak ze in de koekenpan zachtjes fruitig zodat […]

22.05.2019

Spinazie salade met falafel en yoghurtknoflookdressing

Benodigdheden: Verse spinazie 1 avocado 2 tomaten ½ komkommer 1 rode ui 1 bakje falafelballetjes Dressing: 3 eetlepels Yoghurt 2 tenen knoflook Half bosje bieslook 1 eetlepel mayonaise Peper/zout /olijfolie Bereiden: Verdeel de gewassen spinazie over de 4 borden en snij de komkommer, tomaten en de geschilde avocado in stukjes en verdeel dit over de […]

17.04.2019

Hartige taartjes met spinazie en Feta

Benodigdheden: 1 pakje bladerdeeg 1 pak diepvries spinazie 3 eieren 2 teentjes knoflook 1 uitje 1 ons feta kaas Handje pijnboompitjes Bereiden: Verwarm je oven voor op 180 graden. Laat je spinazie ontdooien en goed uitlekken. Versnipper de ui en de knoflook fijn Klop de eieren los en voeg de uitgelekte spinazie met de ui, […]

27.03.2019

Comments