Benodigdheden:
1 knolselderij
2 ons prociutto ham
2 theelepels grove mosterd
2 eetlepels Griekse yoghurt
1 eetlepel appelciderazijn
Olijfolie
Grove verse zwarte peper
½ bosje verse dragon
Bereiden:
Schil de knolselderij en snij hem met een scherp mes tot luciferreepjes heel fijn(julienne)
Of gebruik een blokrasp of een mandoline.
Maak de sliertjes selderij aan met de yoghurt en de mosterd en 1 eetlepel olijfolie en 1 eetlepel appelcider azijn. Meng vlak voor het uitserveren de helft van de blaadjes dragon door de salade.
Zet koud weg en maak op smaak met peper en zout.
Verdeel de 2 ons plakjes ham over 4 bordjes als bodem en plaats daarop een hopje selderijsalade in het midden.
Garneer met de rest van de dragonblaadjes en zwarte peper en wat druppeltjes olijfolie rondom je salade.
Comments