Benodigdheden:
8 eieren
Kastanje champignons
6 groene asperges
1 ui
2 knoflooktenen
1 rode paprika
1 courgette
Handje Parmezaanse kaas
Olijfolie, peper, zout

Bereiden:
Snipper de knoflook en snij alle groenten in kleine blokjes.
Klop de eieren los met een staafmixer en voeg zout en peper toe.
Bak de groenten in wat olijfolie in een gladde koekenpan met anti-aanbak fruitig aan.
Voeg dit dan bij de rauwe eieren in de kom en roer goed door.
Voeg wat olijfolie in de koekenpan en draai het vuur laag
Doe het eimengsel terug in de koekenpan en plaats er een deksel op zodat het heel langzaam gaart.
Als de omelet gaar is voeg dan een laagje Parmezaanse kaas toe en eventueel wat fijngesneden bieslook.

Related Posts


Pizza met rode ui en gegrilde aubergine

Benodigdheden: Kant en klare pizzabodem 4 rode uien 1 aubergine 4 eetlepels Olijfolie 2 eetlepels witte wijnazijn ½ handje bladpeterselie 2 teentjes knoflook 1 theelepel chilipeper ½ handje muntblaadjes 200 ml pastasaus Bereiden: Verwarm je oven voor op 225 graden Snij de rode ui in ringen en bak ze in de koekenpan zachtjes fruitig zodat […]

22.05.2019

Gevulde portobello met couscous

Benodigdheden: 4 grote Portobello ’s 1cup volkoren couscous 2 tenen knoflook 1 sjalotje 3 bosuitjes 1 rode paprika 1 eetlepel Ras el hanout kruiden Handje diepvries doperwten 50 gr Feta kaas verkruimeld Handje Parmezaanse kaas Bereiden: Verwarm je oven voor op 180 graden. Veeg de portobello ’s schoon en wrijf ze rondom in met wat […]

08.05.2019

Spinazie salade met falafel en yoghurtknoflookdressing

Benodigdheden: Verse spinazie 1 avocado 2 tomaten ½ komkommer 1 rode ui 1 bakje falafelballetjes Dressing: 3 eetlepels Yoghurt 2 tenen knoflook Half bosje bieslook 1 eetlepel mayonaise Peper/zout /olijfolie Bereiden: Verdeel de gewassen spinazie over de 4 borden en snij de komkommer, tomaten en de geschilde avocado in stukjes en verdeel dit over de […]

17.04.2019

Comments