
Benodigdheden:
1 pakje bladerdeeg
1 pak diepvries spinazie
3 eieren
2 teentjes knoflook
1 uitje
1 ons feta kaas
Handje pijnboompitjes
Bereiden:
Verwarm je oven voor op 180 graden.
Laat je spinazie ontdooien en goed uitlekken. Versnipper de ui en de knoflook fijn
Klop de eieren los en voeg de uitgelekte spinazie met de ui, knoflook en de verkruimelde Feta toe. Voeg peper en zout toe
Strooi wat bloem op je aanrecht en ontdooi de plakjes bladerdeeg op de bloemlaag.
Zodra deze ontdooid is verdeel je 1 plak in 4en en vouw je de bladerdeeg vierkantjes in een mini cupcake houder, liefst van siliconen. Je maakt als het ware bakjes van balderdeeg.
Doe in alle bakjes wat spinazie/ei mengsel en top af met wat pijnboompitjes.
Plaats je cupcake houder in de oven en bak je taartje in ong 25 minuten gaar.
Comments