Benodigdheden:
1 pakje bladerdeeg
1 pak diepvries spinazie
3 eieren
2 teentjes knoflook
1 uitje
1 ons feta kaas
Handje pijnboompitjes
Bereiden:
Verwarm je oven voor op 180 graden.
Laat je spinazie ontdooien en goed uitlekken. Versnipper de ui en de knoflook fijn
Klop de eieren los en voeg de uitgelekte spinazie met de ui, knoflook en de verkruimelde Feta toe. Voeg peper en zout toe
Strooi wat bloem op je aanrecht en ontdooi de plakjes bladerdeeg op de bloemlaag.
Zodra deze ontdooid is verdeel je 1 plak in 4en en vouw je de bladerdeeg vierkantjes in een mini cupcake houder, liefst van siliconen. Je maakt als het ware bakjes van balderdeeg.
Doe in alle bakjes wat spinazie/ei mengsel en top af met wat pijnboompitjes.
Plaats je cupcake houder in de oven en bak je taartje in ong 25 minuten gaar.

Related Posts


Pizza met rode ui en gegrilde aubergine

Benodigdheden: Kant en klare pizzabodem 4 rode uien 1 aubergine 4 eetlepels Olijfolie 2 eetlepels witte wijnazijn ½ handje bladpeterselie 2 teentjes knoflook 1 theelepel chilipeper ½ handje muntblaadjes 200 ml pastasaus Bereiden: Verwarm je oven voor op 225 graden Snij de rode ui in ringen en bak ze in de koekenpan zachtjes fruitig zodat […]

22.05.2019

Gevulde portobello met couscous

Benodigdheden: 4 grote Portobello ’s 1cup volkoren couscous 2 tenen knoflook 1 sjalotje 3 bosuitjes 1 rode paprika 1 eetlepel Ras el hanout kruiden Handje diepvries doperwten 50 gr Feta kaas verkruimeld Handje Parmezaanse kaas Bereiden: Verwarm je oven voor op 180 graden. Veeg de portobello ’s schoon en wrijf ze rondom in met wat […]

08.05.2019

Spinazie salade met falafel en yoghurtknoflookdressing

Benodigdheden: Verse spinazie 1 avocado 2 tomaten ½ komkommer 1 rode ui 1 bakje falafelballetjes Dressing: 3 eetlepels Yoghurt 2 tenen knoflook Half bosje bieslook 1 eetlepel mayonaise Peper/zout /olijfolie Bereiden: Verdeel de gewassen spinazie over de 4 borden en snij de komkommer, tomaten en de geschilde avocado in stukjes en verdeel dit over de […]

17.04.2019

Comments