Recept 55 100% Beefburger met gebakken uienringen, cajunkruiden en pasta met zongedroogde tomaten.
Benodigdheden:
4 Beef Hamburgers( 100% Beef)
3 grote uien(in ringen gesneden)
Pasta naar keuze
3 eetlepels olijfolie
2 teentjes knoflook
1 eetlepel cajunkruiden
2 eetlepel gesnipperde zongedroogde tomaatjes
Ong 250 gr verse spinazie of rucola
Bereiden:
Bak de uienringen in een beetje olijfolie met peper en zout mooi bruin.
Kook je pasta zoals staat aangegeven
Maak een papje van de olijfolie,cajunkruiden,fijngesneden knoflook.
Kwast de hamburgers hiermee in en bewaar de rest van de olie omstraks door de pasta te doen vlak voor het uit serveren.
Bak de Hamburger medium op de grilpan
Laat de verse spinazie heel even slinken in een wok met wat olijfolie, peper en zout.
Voeg bij de gekookte pasta de cajun/knoflook-olie en de zongedroogde tomaatjes.
Plaats dit op een bord met daarop een beetje spinazie of verse rucolasla, daarop de hamburger en top het af met de uienringen.
(is natuurlijk ook altijd lekker met een laagje geraspte parmezaanse kaas) Overheerlijk met de wijn van deze week: Red Tree Carbanet Sauvignon, heerlijke zachte, licht fruitige wijn.
Smullen maar…………..Eetsmakelijk en Cheers!
Comments