
Recept 34 Appelflapjes voor bij de Champagne.
Benodigdheden:
Bladerdeeg
1 eigeel
Suiker
Appels
2 eetlepels Rozijnen
mespuntje Kaneel
Bereiden:
Schil de appels en snij ze in hele kleine blokjes
Doe ze in een schaal roer de rozijnen mespuntje kaneel en een flinke schep suiker erdoor.
Ontdooi de balderdeeg, dit gaat heel snel. Snij ze diagonaal door.
Vul de driehoekjes met een schepje appel , maak de randjes nat en vouw ze dicht.
Druk ze goed aan met een vork en smeer ze in met eigeel.
Strooi er wat suiker over en bak ze in de oven op ong 180 graden.
Heerlijk om bij de champagne op het nieuwe jaar te proosten.
Natuurlijk wens ik alle luisteraars en kookfreaks een geweldig, gezond, gezellig en bovenal een smaakvol 2015
Wees voorzichtig met vuurwerk, denk alsjeblieft om onze huisdieren en geniet van de appelflapjes!!!
Tot volgend jaar !!!
Comments