
Recept 48 Bloemkoolquiche met Brie
Benodigdheden:
7 plakken bladerdeeg uit diepvries
1 bloemkool
150 gram brie
5 eieren
Klein bekertje creme fraiche
1 eetlepel mosterd
1 bosje dille
Peper/zout
Beetje boter
Bereiden:
Verwarm de oven voor op 175 graden.
Maak kleine roosjes van de bloemkool en kook ze 2 minuten in water met wat zout.
Giet de bloemkool af en laat hem goed uitlekken.
Vet de taartvorm in met wat boter en verdeel de plakken bladerdeeg over de bodem en de randen.
Snij de brie in kleine blokjes en verdeel de bloemkool met de brie over het deeg.
Kluts de eieren met de creme fraiche en de mosterd en hak de dille grof erdoorheen.
Verdeel het eiermengsel over de bloemkool, breng op smaak met zout en peper.
Bak de quiche in ong 20 a 25 minuten gaar.
Eetsmakelijk!
Comments