
Recept 44 Gehaktbrood ala Jeroen
Benodigdheden:
Cakevorm
500 gr gehakt runder
1 ons salami
Pak baconplakken
1 blikje Zwarte olijven zonder pit
1 ui
1 teentje knoflook
Ong 100 gr danisch blue
Handje zongedroogde tomaten
1 ei
Peper/zout
Bereiden:
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snipper de ui en de knoflook en snij de zongedroogde tomaten met de olijven in stukjes. Verkruimel de schimmelkaas.Snij de salami in kleine stukjes.
Meng, behalve de Bacon, alle ingredienten goed door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
Leg de bacon plakken dakpansgewijs in de cakevorm zodat ze aan beide kanten een beetje over de rand heen vallen.
Vul dan de cakevorm met het gehakt mengsel en vouw de bacon bijna dicht.
Plaats het in de oven en bak het ongeveer op 20 minuten gaar.
Voordat je het gehaktbrood uit de cakevorm haalt, laat dan eerst even wat vocht er voorzichtig uitlopen.
Met een scherp mes kan je nu heerlijk dikke plakken gehaktbrood snijden.
Een super lekker gerecht met wat pasta en tomatensaus.
Eetsmakelijk.
Comments