Recept 38 Gevulde kipfilet uit de oven.

Benodigdheden:

4 kipfilets
2 vleestomaten in dunne plakken
2 bolletjes mozzarella
2 eetlepels groene pesto
8 plakken parmaham
Olijfolie peper en zout

Bereiden:

Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snij de kipfilets in de lengte open .
Leg hierin wat plakken tomaat en plakken mozarella. Bestrooi ze met zout en peper en Smeer de kipfilets rondom in met een flinke laag pesto.
Omwikkel de kipfilets met de parmaham plakken, gebruik eventueel een prikkertje om mee vast te zetten. Leg ze in een in de olie ingesmeerde ovenschaal
Laat ze in de oven ongeveer in 25 minuutjes gaar worden(afhankelijk van de grote van de kipfilets)
Heerlijk met een pasta en tomatensaus.
Eetsmakelijk!

Related Posts


Pizza met rode ui en gegrilde aubergine

Benodigdheden: Kant en klare pizzabodem 4 rode uien 1 aubergine 4 eetlepels Olijfolie 2 eetlepels witte wijnazijn ½ handje bladpeterselie 2 teentjes knoflook 1 theelepel chilipeper ½ handje muntblaadjes 200 ml pastasaus Bereiden: Verwarm je oven voor op 225 graden Snij de rode ui in ringen en bak ze in de koekenpan zachtjes fruitig zodat […]

22.05.2019

Gevulde portobello met couscous

Benodigdheden: 4 grote Portobello ’s 1cup volkoren couscous 2 tenen knoflook 1 sjalotje 3 bosuitjes 1 rode paprika 1 eetlepel Ras el hanout kruiden Handje diepvries doperwten 50 gr Feta kaas verkruimeld Handje Parmezaanse kaas Bereiden: Verwarm je oven voor op 180 graden. Veeg de portobello ’s schoon en wrijf ze rondom in met wat […]

08.05.2019

Spinazie salade met falafel en yoghurtknoflookdressing

Benodigdheden: Verse spinazie 1 avocado 2 tomaten ½ komkommer 1 rode ui 1 bakje falafelballetjes Dressing: 3 eetlepels Yoghurt 2 tenen knoflook Half bosje bieslook 1 eetlepel mayonaise Peper/zout /olijfolie Bereiden: Verdeel de gewassen spinazie over de 4 borden en snij de komkommer, tomaten en de geschilde avocado in stukjes en verdeel dit over de […]

17.04.2019

Comments