Recept 1 Grouper in witte saus met pasta
Benodigdheden:
*1 pak pasta naar keuze
*4 grouperfilets
*1 sjalotje en 1 knoflookteentje
* 1 pakje Boursin 150 gr
* 1 Bekertje Crème Fraisch v 200 gr
Bereiden:
Pasta gaar koken in ruim kokend water met een beetje zout en een scheutje olijfolie.
Grouper in blokjes van ong 3 cm snijden en bestrooien met peper en zout.
Sjalotje en knoflookteentje fijnsnijden.
Vervolgens de grouper voorzichtig bakken in de olijfolie, probeer de visstukjes heel te houden.
Als de grouper gaar is uit de pan halen met schuimspaan en in het bakvet de sjalot en knoflook glazig fruiten.
Dan het vuur laag zetten en de boursin en cr.fraisch laten smelten tot er een mooie witte saus ontstaat. Gouper mag er weer bij en lekker met pasta opdienen.
Eventueel kleine rauwe broccoli roosjes toevoegen en eventjes laten garen in de saus. de saus trek dan lekker in de groente. zo lust dus iedere moeilijke eter zijn nodige vitaminen.
Heerlijk met een frisse salade.
Eet smakelijk!!!
Comments