
Recept 20 Grouper met pesto in een amandelkorst.
Benodigdheden:
-Pesto:
• Eetlepel pijnboompitjes
• Eetlepel ger.parmazaansekaas
• 2 doosjes bascilicum
• Scheut olijfolie
• Paar druppels citroensap , peper en zout.
• 1 teentje knoflook
Dit in de blender vermalen en in een lege jampot bewaren.
-4 grouperfilets
-Ong 2 handjes amandelschaafsel
-Zout
Bereiden:
Smeer de groupers goed in met de pesto leg ze naast elkaar in een ovenschaal en bedek ze met een flinke laag amdelschaafsel, daaroverheen strooi je een beetje zout.
Laat de vis in de oven gaar worden op 180 graden ong 25 minuutjes.
Leg de vis op ,bijvoorbeeld, een bedje van, in de groenteboulillon gekookte ,verse sperzieboontjes en garneer het met halve cherry tomaatjes. Heel gezond , goed voor de slanke lijn en vooral heel lekker.
Voor de grote eters is dit natuurlijk ook lekker op een bedje van verse pasta.
Heel veel succes en vooral eetsmakelijk.
Comments