Recept 20 Grouper met pesto in een amandelkorst.

Benodigdheden:

-Pesto:
• Eetlepel pijnboompitjes
• Eetlepel ger.parmazaansekaas
• 2 doosjes bascilicum
• Scheut olijfolie
• Paar druppels citroensap , peper en zout.
• 1 teentje knoflook
Dit in de blender vermalen en in een lege jampot bewaren.
-4 grouperfilets
-Ong 2 handjes amandelschaafsel
-Zout

Bereiden:
Smeer de groupers goed in met de pesto leg ze naast elkaar in een ovenschaal en bedek ze met een flinke laag amdelschaafsel, daaroverheen strooi je een beetje zout.
Laat de vis in de oven gaar worden op 180 graden ong 25 minuutjes.
Leg de vis op ,bijvoorbeeld, een bedje van, in de groenteboulillon gekookte ,verse sperzieboontjes en garneer het met halve cherry tomaatjes. Heel gezond , goed voor de slanke lijn en vooral heel lekker.
Voor de grote eters is dit natuurlijk ook lekker op een bedje van verse pasta.
Heel veel succes en vooral eetsmakelijk.

Related Posts


Pizza met rode ui en gegrilde aubergine

Benodigdheden: Kant en klare pizzabodem 4 rode uien 1 aubergine 4 eetlepels Olijfolie 2 eetlepels witte wijnazijn ½ handje bladpeterselie 2 teentjes knoflook 1 theelepel chilipeper ½ handje muntblaadjes 200 ml pastasaus Bereiden: Verwarm je oven voor op 225 graden Snij de rode ui in ringen en bak ze in de koekenpan zachtjes fruitig zodat […]

22.05.2019

Gevulde portobello met couscous

Benodigdheden: 4 grote Portobello ’s 1cup volkoren couscous 2 tenen knoflook 1 sjalotje 3 bosuitjes 1 rode paprika 1 eetlepel Ras el hanout kruiden Handje diepvries doperwten 50 gr Feta kaas verkruimeld Handje Parmezaanse kaas Bereiden: Verwarm je oven voor op 180 graden. Veeg de portobello ’s schoon en wrijf ze rondom in met wat […]

08.05.2019

Spinazie salade met falafel en yoghurtknoflookdressing

Benodigdheden: Verse spinazie 1 avocado 2 tomaten ½ komkommer 1 rode ui 1 bakje falafelballetjes Dressing: 3 eetlepels Yoghurt 2 tenen knoflook Half bosje bieslook 1 eetlepel mayonaise Peper/zout /olijfolie Bereiden: Verdeel de gewassen spinazie over de 4 borden en snij de komkommer, tomaten en de geschilde avocado in stukjes en verdeel dit over de […]

17.04.2019

Comments