
Recept 9 Pasta met gehakt en pesto spinazie, met pijnboompitjes en parmazaanse kaas.
Benodigdheden:
– Pasta naar keuze
– 500 gr. Rundergehakt
– 1 doosje champions
– 1 ui
– 1 teentje knoflook
– olijfolie
– 1 pak spinazie ala creme
– 3 eetlepels groene pesto
– 50 gr pijnboompitjes
– Bakje geraspte parmazaanse kaas
Bereiden:
Bak de pijnboompitjes mooi bruin in een droog koekenpannetje en laat ze afkoelen op een keukenpapiertje.
Laat de spinazie ala creme ontdooien.
Kook je pasta gaar zoals je gewend bent.
Snipper de ui en het knoflookteentje en bak deze in de olijfolie samen met de rundergehakt.
Voeg de in plakjes gesneden champions toe, bak ze bruin.
Roer de ontdooide spinazie erdoorheen samen met 3 flinke eetlepels pesto.
Je kunt de saus nog iets romiger maken door er een scheut kookroom erdooheen te roeren, smullen!
Strooi tijdens het opdienen de pijnboompitjes en de parmazaanse kaas erover en
genieten maar.
Succes en eetsmakelijk
Comments