Recept 23 Pasta met gerookte zalm en verse spinazie

Benodigdheden:

Pasta naar keuze
1 grote beker creme fraiche
2 ons gerookte zalm
1 zak verse spinazie van ong 2 ons
Geraspte parmazaanse kaas

Bereiden:

Kook de pasta zoals je gewend bent.
Snij de spinazie in grove stukken
Snij de gerookte zalm in reepjes.
Verder heel simpel. Als de pasta gaar is giet je hem af en roer je er een scheutje olijfolie doorheen. Vervolgens de creme fraiche, de gerookte zalm en de rauwe spinazie. Breng het op smaak met zout en peper.
Warm dit een beetje op en dien direct op met een beetje parmazaanse kaas erover.
Ik denk dat er bijna geen sneller recept bestaat als dit. Zelfs kleuters kunnen dit klaar maken.
En toch…….heel erg lekker, eetsmakelijk!

Related Posts


Pizza met rode ui en gegrilde aubergine

Benodigdheden: Kant en klare pizzabodem 4 rode uien 1 aubergine 4 eetlepels Olijfolie 2 eetlepels witte wijnazijn ½ handje bladpeterselie 2 teentjes knoflook 1 theelepel chilipeper ½ handje muntblaadjes 200 ml pastasaus Bereiden: Verwarm je oven voor op 225 graden Snij de rode ui in ringen en bak ze in de koekenpan zachtjes fruitig zodat […]

22.05.2019

Gevulde portobello met couscous

Benodigdheden: 4 grote Portobello ’s 1cup volkoren couscous 2 tenen knoflook 1 sjalotje 3 bosuitjes 1 rode paprika 1 eetlepel Ras el hanout kruiden Handje diepvries doperwten 50 gr Feta kaas verkruimeld Handje Parmezaanse kaas Bereiden: Verwarm je oven voor op 180 graden. Veeg de portobello ’s schoon en wrijf ze rondom in met wat […]

08.05.2019

Spinazie salade met falafel en yoghurtknoflookdressing

Benodigdheden: Verse spinazie 1 avocado 2 tomaten ½ komkommer 1 rode ui 1 bakje falafelballetjes Dressing: 3 eetlepels Yoghurt 2 tenen knoflook Half bosje bieslook 1 eetlepel mayonaise Peper/zout /olijfolie Bereiden: Verdeel de gewassen spinazie over de 4 borden en snij de komkommer, tomaten en de geschilde avocado in stukjes en verdeel dit over de […]

17.04.2019

Comments