Recept 37 Picadillo met snijboontjes en rozijnen

Benodigdheden:

Pond gehakt (runder)
1 ui
2 teentjes knoflook
2 theelepels komijn zaad (djintan)
2 theelepels gedroogde oregano
150 ml witte wijn
Handje groene olijven zonder pit
3 eetlepels rozijnen
1 zakje verse gesneden snijboontjes
1 klein blikje tomatenpuree
1 eetlepel kappertjes
Blikje mais
Snufje kaneelpoeder
Handje verse koriander

Bereiden:

Bak de gehakt gaar in de olijfolie met de fijngesneden ui en de uitgeperste knoflook.
Voeg de oregano, djintan en peper en zout naar smaak toe.
Voeg dan de witte wijn, tomatenpuree, olijven, kappers en de rozijnen toe.
Voeg een klein snufje kaneel toe.
Dan de snijboontjes en de mais en laat het op zachtjes vuur 10 minuutjes sudderen. Stooi er wat verse koriander overheen.
Heerlijk met wraps, tortilla’s of rijst. Eetsmakelijk!!!

Related Posts


Pizza met rode ui en gegrilde aubergine

Benodigdheden: Kant en klare pizzabodem 4 rode uien 1 aubergine 4 eetlepels Olijfolie 2 eetlepels witte wijnazijn ½ handje bladpeterselie 2 teentjes knoflook 1 theelepel chilipeper ½ handje muntblaadjes 200 ml pastasaus Bereiden: Verwarm je oven voor op 225 graden Snij de rode ui in ringen en bak ze in de koekenpan zachtjes fruitig zodat […]

22.05.2019

Gevulde portobello met couscous

Benodigdheden: 4 grote Portobello ’s 1cup volkoren couscous 2 tenen knoflook 1 sjalotje 3 bosuitjes 1 rode paprika 1 eetlepel Ras el hanout kruiden Handje diepvries doperwten 50 gr Feta kaas verkruimeld Handje Parmezaanse kaas Bereiden: Verwarm je oven voor op 180 graden. Veeg de portobello ’s schoon en wrijf ze rondom in met wat […]

08.05.2019

Spinazie salade met falafel en yoghurtknoflookdressing

Benodigdheden: Verse spinazie 1 avocado 2 tomaten ½ komkommer 1 rode ui 1 bakje falafelballetjes Dressing: 3 eetlepels Yoghurt 2 tenen knoflook Half bosje bieslook 1 eetlepel mayonaise Peper/zout /olijfolie Bereiden: Verdeel de gewassen spinazie over de 4 borden en snij de komkommer, tomaten en de geschilde avocado in stukjes en verdeel dit over de […]

17.04.2019

Comments