
Recept 37 Picadillo met snijboontjes en rozijnen
Benodigdheden:
Pond gehakt (runder)
1 ui
2 teentjes knoflook
2 theelepels komijn zaad (djintan)
2 theelepels gedroogde oregano
150 ml witte wijn
Handje groene olijven zonder pit
3 eetlepels rozijnen
1 zakje verse gesneden snijboontjes
1 klein blikje tomatenpuree
1 eetlepel kappertjes
Blikje mais
Snufje kaneelpoeder
Handje verse koriander
Bereiden:
Bak de gehakt gaar in de olijfolie met de fijngesneden ui en de uitgeperste knoflook.
Voeg de oregano, djintan en peper en zout naar smaak toe.
Voeg dan de witte wijn, tomatenpuree, olijven, kappers en de rozijnen toe.
Voeg een klein snufje kaneel toe.
Dan de snijboontjes en de mais en laat het op zachtjes vuur 10 minuutjes sudderen. Stooi er wat verse koriander overheen.
Heerlijk met wraps, tortilla’s of rijst. Eetsmakelijk!!!
Comments