
Recept 13 Picobello Straciatella-bitterkoekjes ijstaart.
Benodigdheden:
2 bakken Picobello Straciatella ijs
100 gr roomboter
2 eetlepels honing
200 gr volkorenbiscuit
1 pak bitterkoekjes
Cacao poeder
Caramelsaus
Bereiden:
Bekleed de bodem van een springvorm met bakpapier.
Maal de biscuit fijn in de keukenmachine en roer de gesmolten boter en de honing erdoor.
Bedek de bodem van de springvorm ermee en zet het 10 minuten in de vriezer.
Haal het ijs uit de vriezer.
Verkruimel de bitterkoekjes fijn met de hand.
Bedek de bodum van de springvorm met 1 bak ijs.
Verdeel de bitterkoekjes eroverheen en bedek de rest met de andere bak ijs.
Zet het terug in de vriezer.
Vlak voor het aansnijden bestrooi je de taart met wat cacao poeder en garneer je met de caramel saus.
Zooooo lekkerrrr !!!
Comments