Recept 13 Picobello Straciatella-bitterkoekjes ijstaart.

Benodigdheden:

2 bakken Picobello Straciatella ijs
100 gr roomboter
2 eetlepels honing
200 gr volkorenbiscuit
1 pak bitterkoekjes
Cacao poeder
Caramelsaus

Bereiden:

Bekleed de bodem van een springvorm met bakpapier.
Maal de biscuit fijn in de keukenmachine en roer de gesmolten boter en de honing erdoor.
Bedek de bodem van de springvorm ermee en zet het 10 minuten in de vriezer.
Haal het ijs uit de vriezer.
Verkruimel de bitterkoekjes fijn met de hand.
Bedek de bodum van de springvorm met 1 bak ijs.
Verdeel de bitterkoekjes eroverheen en bedek de rest met de andere bak ijs.
Zet het terug in de vriezer.
Vlak voor het aansnijden bestrooi je de taart met wat cacao poeder en garneer je met de caramel saus.
Zooooo lekkerrrr !!!

Related Posts


Pizza met rode ui en gegrilde aubergine

Benodigdheden: Kant en klare pizzabodem 4 rode uien 1 aubergine 4 eetlepels Olijfolie 2 eetlepels witte wijnazijn ½ handje bladpeterselie 2 teentjes knoflook 1 theelepel chilipeper ½ handje muntblaadjes 200 ml pastasaus Bereiden: Verwarm je oven voor op 225 graden Snij de rode ui in ringen en bak ze in de koekenpan zachtjes fruitig zodat […]

22.05.2019

Gevulde portobello met couscous

Benodigdheden: 4 grote Portobello ’s 1cup volkoren couscous 2 tenen knoflook 1 sjalotje 3 bosuitjes 1 rode paprika 1 eetlepel Ras el hanout kruiden Handje diepvries doperwten 50 gr Feta kaas verkruimeld Handje Parmezaanse kaas Bereiden: Verwarm je oven voor op 180 graden. Veeg de portobello ’s schoon en wrijf ze rondom in met wat […]

08.05.2019

Spinazie salade met falafel en yoghurtknoflookdressing

Benodigdheden: Verse spinazie 1 avocado 2 tomaten ½ komkommer 1 rode ui 1 bakje falafelballetjes Dressing: 3 eetlepels Yoghurt 2 tenen knoflook Half bosje bieslook 1 eetlepel mayonaise Peper/zout /olijfolie Bereiden: Verdeel de gewassen spinazie over de 4 borden en snij de komkommer, tomaten en de geschilde avocado in stukjes en verdeel dit over de […]

17.04.2019

Comments