
Recept 29 Quesadilla’s
Benodigdheden:
Wraps of tortilla’s
Kruidenkaas (garlic & herbs)
1 pond rundergehakt
2 teentjes knoflook
1 pakje bakbacon
Lenteuitjes
Rode paprika of mais
Geraspte kaas
Bereiden:
Snij de baconplakken in smalle repen, de paprika en de bosui in kleine stukjes.
Bak de bacon lekker knapperig, haal ze met een schuimspaan uit de pan en bak in het bakvet de gehakt, maak het met een vork fijn en bak de paprika mee met de knoflook, voeg de bosui en eventueel mais toe.
Voeg de bacon weer toe bij het gehaktmengsel.
Smeer de wrap met een kwast in, met wat olijfolie, keer de wrap om(olie aan de buitenkant)
Smeer de wrap in met de roomkaas, daarop een laagje van het gehaktmengels en daarop een laagje geraspte kaas. Dan weer een wrap erop en buitenkant inkwasten met olijfolie.
Dit doe je met al je wraps tot je gehakt mengsel op is.
Pak een koekenpan en bak de wraps bruin, af en toe even aandrukken dat de roomkaas en de geraspte kaas de wraps goed doen plakken.
Snij ze in puntjes en uitserveren maar.
Heerlijk met zure room en guacamole, maar ook gewoon om mee te nemen naar het strand.
Je kunt quesadilla’s natuurlijk vullen met allelei andere lekker ingredienten, bijvoorbeeld gekruiden kip stukjes of vis.
Gebruik je fantasie en smullen maar, veel succes en eet smakelijk.
Tot volgende week!!!
Comments