Recept 18 Rijst met kipkerrie
Benodigdheden:
Rijst voor 4 personen
500 gr gesneden kipfilet
1 groene paprika
1 knoflookteentje
1 grote ui
1 klein blikje ananasstukjes
1 grote beker creme fraiche
2 flinke eetlepels kerriepoeder
1 blokje kippenbouillon
Bereiden:
Kook je rijst zoals je gewend bent.
Snij de ui in grove stukken, doe dit ook met de paprika.
Doe in de wok een scheut olijfolie en voeg dan de kerriepoeder toe. Bak de kerriepoeder gaar zodat hij goed z’n smaak en kleur afgeeft smile-emoticon myoteren)
Bak hierin de kipfilet, de stukken ui , de paprika en de knoflook.
Als dit gaar is zet je het gas laag, voeg dan de creme fraiche toe en de stukjes ananas. Verkruimel het blokje kippenbouillon erbij , laat het smelten en klaar is je gerecht.
Dit is heerlijk met een frisse komkommer salade.
Eet smakelijk!
Comments