Recept 60 Tagliatella met beefreepjes, geroosterde paprika.
Benodigheden:
500 gr minute steak
2 tenen knoflook
1 doosje bascilicum
6 eetlepels olijfolie
1 pot geroosterde paprika’s
2 sjalotjes
Handje pijnboompitjes eventjes gebakken
Zakje rucola
Geraspte parmazaanse kaas
Kleine cherry tomaatjes
Bereiden:
Kook je pasta zoals aangegeven.
Mix de bascilicum, knoflook, olijfolie en de peper en zout met een staafmixer fijn.
Snij de minute steak in smalle reepjes en bak ze heel even op hoogvuur medium rare.
Haal ze uit de pan en voeg de fijn gesneden sjalotjes en de in reepjes geneden paprika toe samen met de halve cherry tomaatjes.
Roer de gaar gekookte pasta erdoor samen met de steakreepjes en het bascilicumsausje.
Voeg een zakje rucola sla erdoor samen met de pijnboompitjes vlak voor het opdienen. En natuurlijk de parmazaanse kaas erover strooien.
Ook lekker is er een handje doperwtjes doorheen te doen.
Super gezond en erg lekker.
Wijn van deze week is de Red Tree Pinot noir die heerlijk smaakt bij dit gerecht.
Comments