Benodigdheden:

• Sneden volkorenbrood
• Cream cheese
• 1 courgette
• Beetje gedroogde thijm
• Ong 1 ons gorgonzola kaas
• Olijfolie
• Champignons in hele dunne plakjes
• Tosti-ijzer

Bereiden:

Smeer 4 sneden brood in met ruim cream cheese
Maak met de kaasschaaf dunne plakjes courgette en verdeel ze over de 4 boterhammen die je met de cream cheese hebt ingesmeerd.
Leg daarop de plakken gorgonzolakaas en weer een boterham erop.
Bestrijk de tosti’s en het tostiapparaat met een beetje olijfolie.
Plak de dunne plakjes champignons aan de buitenkant van de tosti’s en bak ze lekker goud bruin in de tosti-ijzer.
Voor de wijn van de week heb ik gekozen een heerlijke volle kruidige wijn namelijk de Yellow Tail Chiraz, lekker bij de gorgonzola.
Eetsmakelijk en Cheers!!!

Related Posts


Pizza met rode ui en gegrilde aubergine

Benodigdheden: Kant en klare pizzabodem 4 rode uien 1 aubergine 4 eetlepels Olijfolie 2 eetlepels witte wijnazijn ½ handje bladpeterselie 2 teentjes knoflook 1 theelepel chilipeper ½ handje muntblaadjes 200 ml pastasaus Bereiden: Verwarm je oven voor op 225 graden Snij de rode ui in ringen en bak ze in de koekenpan zachtjes fruitig zodat […]

22.05.2019

Gevulde portobello met couscous

Benodigdheden: 4 grote Portobello ’s 1cup volkoren couscous 2 tenen knoflook 1 sjalotje 3 bosuitjes 1 rode paprika 1 eetlepel Ras el hanout kruiden Handje diepvries doperwten 50 gr Feta kaas verkruimeld Handje Parmezaanse kaas Bereiden: Verwarm je oven voor op 180 graden. Veeg de portobello ’s schoon en wrijf ze rondom in met wat […]

08.05.2019

Spinazie salade met falafel en yoghurtknoflookdressing

Benodigdheden: Verse spinazie 1 avocado 2 tomaten ½ komkommer 1 rode ui 1 bakje falafelballetjes Dressing: 3 eetlepels Yoghurt 2 tenen knoflook Half bosje bieslook 1 eetlepel mayonaise Peper/zout /olijfolie Bereiden: Verdeel de gewassen spinazie over de 4 borden en snij de komkommer, tomaten en de geschilde avocado in stukjes en verdeel dit over de […]

17.04.2019

Comments