
Benodigdheden:
• Sneden volkorenbrood
• Cream cheese
• 1 courgette
• Beetje gedroogde thijm
• Ong 1 ons gorgonzola kaas
• Olijfolie
• Champignons in hele dunne plakjes
• Tosti-ijzer
Bereiden:
Smeer 4 sneden brood in met ruim cream cheese
Maak met de kaasschaaf dunne plakjes courgette en verdeel ze over de 4 boterhammen die je met de cream cheese hebt ingesmeerd.
Leg daarop de plakken gorgonzolakaas en weer een boterham erop.
Bestrijk de tosti’s en het tostiapparaat met een beetje olijfolie.
Plak de dunne plakjes champignons aan de buitenkant van de tosti’s en bak ze lekker goud bruin in de tosti-ijzer.
Voor de wijn van de week heb ik gekozen een heerlijke volle kruidige wijn namelijk de Yellow Tail Chiraz, lekker bij de gorgonzola.
Eetsmakelijk en Cheers!!!
Comments