
Recept 28 Verse roerbak groente met een gebakken grouper
Benodigdheden:
1 zakje verse peultjes
1 sjalotje
1 knoflookteentje
1 flinke zak vers geneden roerbakgroente
Flinke eetlepel boursin-cuisine light
Een scheutje witte wijn
2 grouper filets
Bereiden:
Snij het sjalotje en de knoflook fijn. Ontdoe de peultjes van de draadjes.
Bak in de wok met wat olijfolie de Sjalot, knoflook en de roerbakroente op hoog vuur lekker knapperig.
Blus dit af met een scheutje witte wijn wacht even tot de alcohol eruit geborreld is en schep er dan een schep van de bourin-cuisine door. Maak op smaak met peper en zout.
Bak ondertussen de grouperfilets gaar met wat peper en zout in een klein beetje olijfolie, in een koekenpan of grilpan.
Leg de vis lekker op een bedje van je groente en eetsmakelijk.
Je kan dit natuurlijk ook serveren samen met verse pasta of rijst, voor de koolhydraatliefhebbers. Of als je het gezond wilt houden, neem je volkorenpasta of zilvervliesrijst.
Geniet van je maaltijd!!!
en tot volgende week…..
Comments