Recept 42 Vis met Feta en kruidenkorst

Benodigdheden:

Ong. 500 gr grouperfilets
1 citroen
3 sneetjes wit brood zonder korst
2 teentjes knoflook
100 gr Feta kaas
1 theelepel gedroogde oregano
Olijfolie
Peper en zout
Kerstomaatjes

Bereiden:

Verwarm de oven voor op 200 graden. Was de citroen en rasp de gele schil.
Verkruimel het witbrood en de feta fijn en voeg de knoflook, de citroenrasp en 2 eetlepels olijfolie toe, breng het op smaak met zout en peper.
Vet de ovenschaal in met een beetje olijfolie en leg de vis erin. Bedek de vis met de broodkruimmix en druk het een beetje aan.
Verdeel de tomaatjes er tussendoor en bak de vis in de oven 10 tot 15 minuten gaar, zodat er een lekker bruin korstje onstaat op de vis. Heerlijk met risottorijst en een schijfje citroen.

Eetsmakelijk!

Related Posts


Pizza met rode ui en gegrilde aubergine

Benodigdheden: Kant en klare pizzabodem 4 rode uien 1 aubergine 4 eetlepels Olijfolie 2 eetlepels witte wijnazijn ½ handje bladpeterselie 2 teentjes knoflook 1 theelepel chilipeper ½ handje muntblaadjes 200 ml pastasaus Bereiden: Verwarm je oven voor op 225 graden Snij de rode ui in ringen en bak ze in de koekenpan zachtjes fruitig zodat […]

22.05.2019

Gevulde portobello met couscous

Benodigdheden: 4 grote Portobello ’s 1cup volkoren couscous 2 tenen knoflook 1 sjalotje 3 bosuitjes 1 rode paprika 1 eetlepel Ras el hanout kruiden Handje diepvries doperwten 50 gr Feta kaas verkruimeld Handje Parmezaanse kaas Bereiden: Verwarm je oven voor op 180 graden. Veeg de portobello ’s schoon en wrijf ze rondom in met wat […]

08.05.2019

Spinazie salade met falafel en yoghurtknoflookdressing

Benodigdheden: Verse spinazie 1 avocado 2 tomaten ½ komkommer 1 rode ui 1 bakje falafelballetjes Dressing: 3 eetlepels Yoghurt 2 tenen knoflook Half bosje bieslook 1 eetlepel mayonaise Peper/zout /olijfolie Bereiden: Verdeel de gewassen spinazie over de 4 borden en snij de komkommer, tomaten en de geschilde avocado in stukjes en verdeel dit over de […]

17.04.2019

Comments