
Recept 36 Visrolletjes gevuld met roomkaas
Benodigdheden:
4 grouperfilets
1 doosje Boursin light roomkaas
Klein beetje witte wijn
Handje geraspte kaas
Peper en zout
Bereiden:
Verwarm de oven voor op 180 graden en giet een laagje witte wijn in een ovenschaal zodat er ongeveer 1 cm wijn in staat.
Bestrooi de filets met peper en zout aan beide kanten. Smeer vervolgens een flinke laag roomkaas op de binnenkant van de vis.
Rol de filet op en snij hem precies door het midden. Zet m rechtop op z’n snijkant in de ovenschaal met z’n “voetjes” in de wijn.
Doe dit met alle filets zodat je 8 mooie rolletjes in de schaal hebt staan. Zet ze tegen elkaar aan zodat de rolletjes mooi dicht blijven staan.
Bestrooi ze met een heel klein beetje geraspte kaas en gaar ze in de oven ongeveer 20 minuten.
Heerlijk met een frisse salade en gebakken aardappeltjes.
Heerlijk en gemakkelijk recept en goed van te voren klaar te maken.
Succes en eetsmakelijk.
Comments