
Benodigdheden: 500 gr gehakt (runder)
3 teentjes knoflook
2 grote uien
1 doosje champignons
1 pak spekplakken (bacon)
½ fles rode wijn
1 groot blik Diced tomaten
1 bos verse italiaanse kruiden
2 blaadjes laurie
Parmazaanse kaas
Bereiden: Bak de bacon goed uit in stukjes en laat drogen op keukenpapier. Rul de gehakt gaar met de knoflook, de ui , in halve ringen en de champignons. Blus af met de wijn en en de tomatensaus. Knoop de bos kruiden met touw samen, voeg dit aan de saus toe met de laurierblaadjes. Laat zeker 1,5 uur zachtjes pruttelen. Voeg de spekjes toe als je die nog niet op hebt gesnoept. Kook je spagetti gaar en rasp de verse Parmazaanse kaas. De wijn van deze week bij dit gerecht is de Mezzacorona Carbanet Sauvignon. Een heerlijke volle rode wijn, smaakt fantastisch bij deze italiaanse kruiden en de rundergehakt.
Eetsmakelijk en Cheers!
Comments