
Benodigdheden:
½ watermeloen zonder pitjes
½ geschilde komkommer zonder zaadjes
2 tomaten (pommedori)
Ong 4 takjes verse munt
1 dikke plak Feta kaas
2 eetlepels witte wijn azijn
1 eetlepel honing
Bereiden:
Snij de watermeloen in mooie dobbelsteenblokjes.
Ontdoe de komkommer van de zaadlijsten en snij het in hele kleine blokjes.
Doe dit ook met de tomaten.
Verkruimel de Feta in kleine stukjes en voeg alle ingredienten door elkaar. Snij de muntblaadjes in kleine stukjes en bewaar een blaadje voor de garnering . Zet het koud in de koelkast.
Schep de salade mooi op de borden of in een leuk glas als het goed koud is, vang het sap op en maak dat aan met 2 eetlepels witte wijn azijn en 1 eetlepel honing.
Sprenkel de dressing over je salade en drink dit met een heerlijke koude prosecco.
De wijn van deze week is dus een Millesimato Valobbiadene Prosecco.
Super gerechtje voor bloedhete dagen en perfect met deze heerlijke koude bubbels.
Cheers!
Comments