
Benodigdheden:
Pond shoarma
1 rode paprika
1 zakje mushroommix(rode uien en gesneden champignons)
2 doosjes geraspte gouda kaas
Pasta
1 zakje shoarma kruiden
Voor de tomatensalsa: 4 pommedori tomaten zonder zaadlijsten
1 grote ui gesnipperd
Sweetchilisaus en tomaten ketchup(allebei 1 eetlepel)
Knoflooksaus
ijsbergsla
Bereiden:
Kook je pasta ,liefst wokkels, zoals je gewend bent.
Bak de shoarma in de olijfolie samen met de Champigonmix en de in stukken gesneden paprika.
Als je pasta gaar is, afgieten en direct de shoarmakruiden erdoor heen roeren. Daarna roer je de gare schoarmamix erdoor.
Doe dit in een ingevette ovenschaal en leg er een dikke laag geraspte kaas overheen. Verwarm de ovenschotel ong 20 minuten op 180 graden in de oven.
Snij de ijsbergsla flinterdun,als spagetti-slierten. Maak je salsa saus en het liefst je eigen knoflook saus door 2 teentjes knoflook te vermalen met fijngesneden bieslook beetje mayonaise en beetje yogurt.
Schep wat ijsbergsla op je bord daarop je shoarmapasta en een beetje knoflooksaus en tomatensalsa. Eigenlijk heb je dan een soort kapsalon op de bord maar dan andersom en met pasta ipv friet.
Geloof me, je krijgt een soort “borrelnootjes effect” als mensen dit gaan eten, je wordt heeeeeel hebberig want het is heerlijk!
Comments