Benodigdheden:

4 grouperfilets

Pot pesto

Handje pijnboompitjes

Champignons

Uitje

Paprika

Pasta naar keuze

Parmazaanse kaas geraspt

Bereiden:

Kook je pasta naar keuze.

Snij de ui, champignons, paprika in kleine stukjes en bak deze ingredienten in een wok.

Wrijf de groupers in met een beetje pesto aan beide kanten.

Voeg de gaar gekookte pasta bij je ingredienten in de wok en de rest van de pesto .

Bak de pijnboompitjes goud bruin .

En bak de grouperfilets even aan beide kanten in de koekenpan.

Serveer de vis op je pasta en voeg dan de pijnboompitjes toe en een laagje geraspte parmazaanze kaas.

 

Eetsmakelijk en Cheers!!!!

 

 

Related Posts


Pizza met rode ui en gegrilde aubergine

Benodigdheden: Kant en klare pizzabodem 4 rode uien 1 aubergine 4 eetlepels Olijfolie 2 eetlepels witte wijnazijn ½ handje bladpeterselie 2 teentjes knoflook 1 theelepel chilipeper ½ handje muntblaadjes 200 ml pastasaus Bereiden: Verwarm je oven voor op 225 graden Snij de rode ui in ringen en bak ze in de koekenpan zachtjes fruitig zodat […]

22.05.2019

Gevulde portobello met couscous

Benodigdheden: 4 grote Portobello ’s 1cup volkoren couscous 2 tenen knoflook 1 sjalotje 3 bosuitjes 1 rode paprika 1 eetlepel Ras el hanout kruiden Handje diepvries doperwten 50 gr Feta kaas verkruimeld Handje Parmezaanse kaas Bereiden: Verwarm je oven voor op 180 graden. Veeg de portobello ’s schoon en wrijf ze rondom in met wat […]

08.05.2019

Spinazie salade met falafel en yoghurtknoflookdressing

Benodigdheden: Verse spinazie 1 avocado 2 tomaten ½ komkommer 1 rode ui 1 bakje falafelballetjes Dressing: 3 eetlepels Yoghurt 2 tenen knoflook Half bosje bieslook 1 eetlepel mayonaise Peper/zout /olijfolie Bereiden: Verdeel de gewassen spinazie over de 4 borden en snij de komkommer, tomaten en de geschilde avocado in stukjes en verdeel dit over de […]

17.04.2019

Comments