Benodigdheden:

Halve pitabroodjes

500 gr gehakt, 1 ei, iets panneermeel, scheut smokey bbqsaus.

Bacon slices

Augurkslices

Gemende sla

Knoflooksaus

Ui gesnipperd

Bereiden:

Kneed de gehakt met een ei, wat panneermeel peper,de gesnipperde ui, zout en een flike scheut Smokey bbqsaus.

Maak een tennisbalgrootte en leg hem op plastic folie , leg er nog een plak folie op en rol de gehakt helemaal plat als een plak.

Bak dan de gehakt plakken in de koekenpan en ondertussen bak je ook de plakken bacon lekker crispy in een droge pan.

Doe de halve pitabroodjes heel even in het tostiapparaat.

Maak ze open en vul het met een beetje sla, een plak vers gebraden gehakt een slice bacon en de augurk.

Overheerlijk met knoflook saus.

Related Posts


Pizza met rode ui en gegrilde aubergine

Benodigdheden: Kant en klare pizzabodem 4 rode uien 1 aubergine 4 eetlepels Olijfolie 2 eetlepels witte wijnazijn ½ handje bladpeterselie 2 teentjes knoflook 1 theelepel chilipeper ½ handje muntblaadjes 200 ml pastasaus Bereiden: Verwarm je oven voor op 225 graden Snij de rode ui in ringen en bak ze in de koekenpan zachtjes fruitig zodat […]

22.05.2019

Gevulde portobello met couscous

Benodigdheden: 4 grote Portobello ’s 1cup volkoren couscous 2 tenen knoflook 1 sjalotje 3 bosuitjes 1 rode paprika 1 eetlepel Ras el hanout kruiden Handje diepvries doperwten 50 gr Feta kaas verkruimeld Handje Parmezaanse kaas Bereiden: Verwarm je oven voor op 180 graden. Veeg de portobello ’s schoon en wrijf ze rondom in met wat […]

08.05.2019

Spinazie salade met falafel en yoghurtknoflookdressing

Benodigdheden: Verse spinazie 1 avocado 2 tomaten ½ komkommer 1 rode ui 1 bakje falafelballetjes Dressing: 3 eetlepels Yoghurt 2 tenen knoflook Half bosje bieslook 1 eetlepel mayonaise Peper/zout /olijfolie Bereiden: Verdeel de gewassen spinazie over de 4 borden en snij de komkommer, tomaten en de geschilde avocado in stukjes en verdeel dit over de […]

17.04.2019

Comments