Benodigdheden:

2 kippendijen zonder botten

1 grote Mango

1 rode ui

1 appel groene

1 madam jeanetje

1 rode paprika

Koriander poeder

Komijnpoeder

Limoen sap van 1 limoen

Olijfolie

Verse koriander zout/peper

Eventueel papaya pica

Bereiden:

Kook de kip in water met een boullionblokje, dan af laten koelen en in hele kleine blokje snijden, zet koud weg.

Snipper de ui heel fijn samen met de paprika. Voeg de korianderpoeder, limoensap, comijnpoeder, fijngesneden pepertje, 1 zakje suiker, een beetje olijfolie en maak op smaak met zout en peper. Je dressing is nu klaar zet koud weg.

Snij de mango en de geschilde appel in kleine blikjes.

Voeg alle ingredienten voorzichtig door elkaar en doe er vlak voor het serveren de verse koriander erdoor.

Leuk in een glas met onderin ragfijn gesneden ijsbergsla.

Related Posts


Pizza met rode ui en gegrilde aubergine

Benodigdheden: Kant en klare pizzabodem 4 rode uien 1 aubergine 4 eetlepels Olijfolie 2 eetlepels witte wijnazijn ½ handje bladpeterselie 2 teentjes knoflook 1 theelepel chilipeper ½ handje muntblaadjes 200 ml pastasaus Bereiden: Verwarm je oven voor op 225 graden Snij de rode ui in ringen en bak ze in de koekenpan zachtjes fruitig zodat […]

22.05.2019

Gevulde portobello met couscous

Benodigdheden: 4 grote Portobello ’s 1cup volkoren couscous 2 tenen knoflook 1 sjalotje 3 bosuitjes 1 rode paprika 1 eetlepel Ras el hanout kruiden Handje diepvries doperwten 50 gr Feta kaas verkruimeld Handje Parmezaanse kaas Bereiden: Verwarm je oven voor op 180 graden. Veeg de portobello ’s schoon en wrijf ze rondom in met wat […]

08.05.2019

Spinazie salade met falafel en yoghurtknoflookdressing

Benodigdheden: Verse spinazie 1 avocado 2 tomaten ½ komkommer 1 rode ui 1 bakje falafelballetjes Dressing: 3 eetlepels Yoghurt 2 tenen knoflook Half bosje bieslook 1 eetlepel mayonaise Peper/zout /olijfolie Bereiden: Verdeel de gewassen spinazie over de 4 borden en snij de komkommer, tomaten en de geschilde avocado in stukjes en verdeel dit over de […]

17.04.2019

Comments