
Benodigdheden:
300 gr verse zalm
Peper zout , |
Olijf olie
1 sjalotjes, olijfolie
1lepel kerrie poeder
1 lepel bloem
50 ml azijn,1lepels suiker
1 pepertje, gember
1 komkommer
1 witte ui
Bereiden
Zalm;
- Zalm van vel en vet ontdoen en op een schone plank in mooie blokjes snijden.
- Zalm peperen en zouten en met olijf olie marineren.
- Zalm koud zetten in de koelkast.
Groenten:
- Ui schoon maken en fijn snijden.
- Komkommer schillen en zaad eruit lepelen.
- Komkommer in kleine blokjes snijden.
Piccalilly saus;
- Sjalotje fijn snipperen en aanfruiten met de gember en het pepertje in olie maar niet kleuren
- Kerrie toevoegen even door roeren nu de bloem erbij en even laten garen.( myoteren)
- Glad roeren met de azijn en de suiker erbij roeren.
- Deze saus door de groenten scheppen.
- Groente-Picalilly verdelen over de bordjes
- Hierop de zalm plaatsen.
- Eet smakelijk
Comments