Benodigdheden:

1 stronkje Broccoli

1 ui

1 rood pepertje

1 teentje knoflook

2 eieren

1 eetlepel bloem

Ong 60 gram geraspte kaas

Zout /peper

Bereiden:

Snij de broccoli in kleine roosjes en blancheer ze even door ze 2 minuutjes in gekookt water te doen en daarna met ijswater blussen en uit laten lekken.

Hak ze daarna fijn met samen met de ui, de knoflook en het pepertje.

Roer de eieren los, voeg dan de kaas, de bloem en een snufje zout.

Voeg alles samen door dit beslag.

Verhit olijfolie in een koekenpan en verdeel steeds 3 hoopjes van het groente-beslag in de pan en bak de koekjes ong 2 minuten aan beide kanten goudbruin.

Breng op smaak met peper en zout.

Je kunt ze zowel warm of koud eten.

Heerlijk en supergezond!

Eetsmakelijk

Related Posts


Pizza met rode ui en gegrilde aubergine

Benodigdheden: Kant en klare pizzabodem 4 rode uien 1 aubergine 4 eetlepels Olijfolie 2 eetlepels witte wijnazijn ½ handje bladpeterselie 2 teentjes knoflook 1 theelepel chilipeper ½ handje muntblaadjes 200 ml pastasaus Bereiden: Verwarm je oven voor op 225 graden Snij de rode ui in ringen en bak ze in de koekenpan zachtjes fruitig zodat […]

22.05.2019

Gevulde portobello met couscous

Benodigdheden: 4 grote Portobello ’s 1cup volkoren couscous 2 tenen knoflook 1 sjalotje 3 bosuitjes 1 rode paprika 1 eetlepel Ras el hanout kruiden Handje diepvries doperwten 50 gr Feta kaas verkruimeld Handje Parmezaanse kaas Bereiden: Verwarm je oven voor op 180 graden. Veeg de portobello ’s schoon en wrijf ze rondom in met wat […]

08.05.2019

Spinazie salade met falafel en yoghurtknoflookdressing

Benodigdheden: Verse spinazie 1 avocado 2 tomaten ½ komkommer 1 rode ui 1 bakje falafelballetjes Dressing: 3 eetlepels Yoghurt 2 tenen knoflook Half bosje bieslook 1 eetlepel mayonaise Peper/zout /olijfolie Bereiden: Verdeel de gewassen spinazie over de 4 borden en snij de komkommer, tomaten en de geschilde avocado in stukjes en verdeel dit over de […]

17.04.2019

Comments