
Benodigdheden:
1 stronkje Broccoli
1 ui
1 rood pepertje
1 teentje knoflook
2 eieren
1 eetlepel bloem
Ong 60 gram geraspte kaas
Zout /peper
Bereiden:
Snij de broccoli in kleine roosjes en blancheer ze even door ze 2 minuutjes in gekookt water te doen en daarna met ijswater blussen en uit laten lekken.
Hak ze daarna fijn met samen met de ui, de knoflook en het pepertje.
Roer de eieren los, voeg dan de kaas, de bloem en een snufje zout.
Voeg alles samen door dit beslag.
Verhit olijfolie in een koekenpan en verdeel steeds 3 hoopjes van het groente-beslag in de pan en bak de koekjes ong 2 minuten aan beide kanten goudbruin.
Breng op smaak met peper en zout.
Je kunt ze zowel warm of koud eten.
Heerlijk en supergezond!
Eetsmakelijk
Comments