Benodigdheden:

Pompoen

1 grote ui

1 rood pepertje

Salsicces worstjes(ongeveer 6 stuks)

1 gr blik tomatenblokjes

Bascilicum

200 gr zachte geitenkaas

spagetti

Bereiden:

Schil de pompoen en snij het in dobbelsteentjes

Snipper de ui, knoflook en het pepertje

Snij de worstjes in kleine stukjes

Bak de worstjes in de olijfolie bruin en neem ze uit de pan, bak in het bakvet de pompoen,ui,knoflook en het pepertje

Voeg in de pan de tomatenblokjes toe en laat 10 minuten zachtjes pruttelen, maak op smaak met zout en peper.

Kook de spagetti zoals aangegeven op de verpakking

Scheur de bascilicum in stukjes.

Voeg de worstjes,bascilicum en de helft van de geitenkaas toe aan de saus.

Giet de spagetti af en voeg het door de saus.

Voeg vlak voor het de rest van de geitenkaas toe en serveer direct.

 

Eetsmakelijk!

Related Posts


Pizza met rode ui en gegrilde aubergine

Benodigdheden: Kant en klare pizzabodem 4 rode uien 1 aubergine 4 eetlepels Olijfolie 2 eetlepels witte wijnazijn ½ handje bladpeterselie 2 teentjes knoflook 1 theelepel chilipeper ½ handje muntblaadjes 200 ml pastasaus Bereiden: Verwarm je oven voor op 225 graden Snij de rode ui in ringen en bak ze in de koekenpan zachtjes fruitig zodat […]

22.05.2019

Gevulde portobello met couscous

Benodigdheden: 4 grote Portobello ’s 1cup volkoren couscous 2 tenen knoflook 1 sjalotje 3 bosuitjes 1 rode paprika 1 eetlepel Ras el hanout kruiden Handje diepvries doperwten 50 gr Feta kaas verkruimeld Handje Parmezaanse kaas Bereiden: Verwarm je oven voor op 180 graden. Veeg de portobello ’s schoon en wrijf ze rondom in met wat […]

08.05.2019

Spinazie salade met falafel en yoghurtknoflookdressing

Benodigdheden: Verse spinazie 1 avocado 2 tomaten ½ komkommer 1 rode ui 1 bakje falafelballetjes Dressing: 3 eetlepels Yoghurt 2 tenen knoflook Half bosje bieslook 1 eetlepel mayonaise Peper/zout /olijfolie Bereiden: Verdeel de gewassen spinazie over de 4 borden en snij de komkommer, tomaten en de geschilde avocado in stukjes en verdeel dit over de […]

17.04.2019

Comments