Benodigdheden:
Pompoen
1 grote ui
1 rood pepertje
Salsicces worstjes(ongeveer 6 stuks)
1 gr blik tomatenblokjes
Bascilicum
200 gr zachte geitenkaas
spagetti
Bereiden:
Schil de pompoen en snij het in dobbelsteentjes
Snipper de ui, knoflook en het pepertje
Snij de worstjes in kleine stukjes
Bak de worstjes in de olijfolie bruin en neem ze uit de pan, bak in het bakvet de pompoen,ui,knoflook en het pepertje
Voeg in de pan de tomatenblokjes toe en laat 10 minuten zachtjes pruttelen, maak op smaak met zout en peper.
Kook de spagetti zoals aangegeven op de verpakking
Scheur de bascilicum in stukjes.
Voeg de worstjes,bascilicum en de helft van de geitenkaas toe aan de saus.
Giet de spagetti af en voeg het door de saus.
Voeg vlak voor het de rest van de geitenkaas toe en serveer direct.
Eetsmakelijk!
Comments