Benodigdheden:
700 gr gehakt
2 eetlepels paneermeel
1 eetlepel mosterd
1 bolletje mozzarella
5 gr uien
1 eetlepel tomatenpuree
2 eetlepels bloem
250 ml rode wijn
1 groentebouillonblokje
Geraspte kaas
Bereiden:
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Meng de paneermeel , mosterd en zout/peper door het gehakt.
Verdeel de mozzarella in 8 stukken.
Maak 8 gehaktballen met daarin middenin een stuk mozzarella.
Sij de uien in halve ringen.
Bak de gehakt ballen rondom bruin in de olijfolie.
Neem ze uit de pan en bak in het vet de uien glazig.
Voeg de tomatenpuree toe en bak mee.
Voeg dan de bloem toe en bak kort mee, blus dan af met de rode wijn en 400 ml water en roer het bouillonblokje erdoor.
Verdeel de gehakt ballen in een ovenschaal en giet de uiensaus eroverheen.
Top het af met wat geraspte kaas en laat je ovenschotel garen in de oven ong 15 minuten.
Lekker met stokbrood,rijst of aardappelpuree
Eetsmakelijk!!!
Comments