
Benodigdheden:
Mooie ronde tomaten
Verse spinazie
Mozzarella
Pijnboompitjes
1 teentje knoflook
Peper/zout
1 sjalotje
Parmazaanse kaas
Aluminium folie
Bereiden:
Snij het kapje van de tomaat en hol hem voorzichtig uit.
Bestrooi de binnen kant met peper en zout.
Bak de pijnboompitjes in een droge koekenpan lichtbruin
Snipper de ui en de knoflook en bak het glazig in een wok met wat olijfolie.
Voeg dan de spinazie toe en blijf roeren, zodra het slinkt zet je het vuur uit en laat je de spinazie uitlekken in een vergiet.
Snij of scheur de mozzarella in kleine blokjes, voeg dit dan samen met de spinazie en de pijnboompitjes en vul hiermee de tomaatjes.
Top af met een klein beetje geraspte parmazaanze kaas en pak ze in de alluminiumfolie in.
Laat ze heel even smelten op de BBQ en je hebt een heerlijk en gezond bijgerecht, zowel bij vis als vlees.
Eetsmakelijk
Comments