
Benodigdheden:
1 grote ui
2 teentjes knoflook
0ng 800 gr rundergehakt
2 a 3 theelepels chilivlokken
1 klein blikje tomatenpuree
2 kaneel stokjes
1 blik tomaten diced
1 blik black beans
1 blik kidneybonen
1 klein blikje mais
1 bosje verse peterselie
volle yogurt en beetje kaneelpoeder
Bereiden:
Snipper de ui en de knoflook en rul de gehakt gaar in olijfolie .
Voeg de ui, knoflook en de chilivlokken toe, roer dan de tomatenpuree erdoor en bak deze mee.
Voeg de kaneelstokjes toe en de diced tomaten.
Voeg dan 200 ml water toe en laat dit 20 minuten zachtjes sudderen.
Spoel alle bonen en mais in een vergiet goed uit en laat uitlekken.
Roer als laatste de fijn gesneden peterselie erdoor en maak op smaak met peper en zout.
Serveer de chili met rijst en een flinke schep yogurt met een snufje kaneel.
Eetsmakelijk!
Comments