Benodigdheden:
Pizzadeeg voor 2 pizza’s
1 rode paprika
1 grotebekr creme fraish
2 theelepels paprika poeder
Zout/peper
2 ons salami
Bosje bieslook
Pakje zuurkool
Bereiden:
Bereid de pizzadeeg zoals de verpakking aangeeft
Bestrijk de ovenplaat met olijfolie en bekleed het met de pizzadeeg.
Verwarm de oven voor op 200 graden
Snij de paprika in kleine blokjes.
Roer de creme fraish en de paprikapoeder door elkaar samen met wat peper en zout.
Bestijk hiermee de pizzabodem.
Verdeel hierover de uitgelekte zuurkool, de salamiplakjes en de stukjes paprika.
Bak de pizza in 20 minuten gaar in e oven en versnipper de bieslook erboven.
Eetsmakelijk.

Related Posts


Pizza met rode ui en gegrilde aubergine

Benodigdheden: Kant en klare pizzabodem 4 rode uien 1 aubergine 4 eetlepels Olijfolie 2 eetlepels witte wijnazijn ½ handje bladpeterselie 2 teentjes knoflook 1 theelepel chilipeper ½ handje muntblaadjes 200 ml pastasaus Bereiden: Verwarm je oven voor op 225 graden Snij de rode ui in ringen en bak ze in de koekenpan zachtjes fruitig zodat […]

22.05.2019

Gevulde portobello met couscous

Benodigdheden: 4 grote Portobello ’s 1cup volkoren couscous 2 tenen knoflook 1 sjalotje 3 bosuitjes 1 rode paprika 1 eetlepel Ras el hanout kruiden Handje diepvries doperwten 50 gr Feta kaas verkruimeld Handje Parmezaanse kaas Bereiden: Verwarm je oven voor op 180 graden. Veeg de portobello ’s schoon en wrijf ze rondom in met wat […]

08.05.2019

Spinazie salade met falafel en yoghurtknoflookdressing

Benodigdheden: Verse spinazie 1 avocado 2 tomaten ½ komkommer 1 rode ui 1 bakje falafelballetjes Dressing: 3 eetlepels Yoghurt 2 tenen knoflook Half bosje bieslook 1 eetlepel mayonaise Peper/zout /olijfolie Bereiden: Verdeel de gewassen spinazie over de 4 borden en snij de komkommer, tomaten en de geschilde avocado in stukjes en verdeel dit over de […]

17.04.2019

Comments