Benodigdheden:

4 rijpe bananen

6 eetlepels geraspte Kokos

Roomboter

3 eetlepels honing

2 eetlepels limoensap

4 flinke bollen vanilleijs

Bereiden:

Rooster de kokos in een droge koekenpan goudbruin en laat afkoelen.

Schep met een ijslepel 4 mooie grote bollen vanilleijs en plaats zolang terug in de vriezer.

Pel de bananen en halveer ze in de lengte.

Bak de bananen aan beide kanten 2 minuten in de boter.

Voeg na 1 minuut de honing en de limoensap erbij en wentel de bananen er goed door heen.

Rol de bollen ijs goed door de kokos en serveer dit met de bananen, de saus en strooi er wat overige kokos overheen.

Geniet ervan!

Related Posts


Pizza met rode ui en gegrilde aubergine

Benodigdheden: Kant en klare pizzabodem 4 rode uien 1 aubergine 4 eetlepels Olijfolie 2 eetlepels witte wijnazijn ½ handje bladpeterselie 2 teentjes knoflook 1 theelepel chilipeper ½ handje muntblaadjes 200 ml pastasaus Bereiden: Verwarm je oven voor op 225 graden Snij de rode ui in ringen en bak ze in de koekenpan zachtjes fruitig zodat […]

22.05.2019

Gevulde portobello met couscous

Benodigdheden: 4 grote Portobello ’s 1cup volkoren couscous 2 tenen knoflook 1 sjalotje 3 bosuitjes 1 rode paprika 1 eetlepel Ras el hanout kruiden Handje diepvries doperwten 50 gr Feta kaas verkruimeld Handje Parmezaanse kaas Bereiden: Verwarm je oven voor op 180 graden. Veeg de portobello ’s schoon en wrijf ze rondom in met wat […]

08.05.2019

Spinazie salade met falafel en yoghurtknoflookdressing

Benodigdheden: Verse spinazie 1 avocado 2 tomaten ½ komkommer 1 rode ui 1 bakje falafelballetjes Dressing: 3 eetlepels Yoghurt 2 tenen knoflook Half bosje bieslook 1 eetlepel mayonaise Peper/zout /olijfolie Bereiden: Verdeel de gewassen spinazie over de 4 borden en snij de komkommer, tomaten en de geschilde avocado in stukjes en verdeel dit over de […]

17.04.2019

Comments