
Benodigdheden:
Ong 500 gr boneless kippendijen
1 Rode en 1 gele paprika
1 zakje Ras el Hanout kruiden
Groene asperges
2 sjalotjes
2 knoflookteentjes
Kokosolie
Bereiden:
Snij de kip in kleine stukjes en doe dit in een kom met 2 eetlepels kokosolie en een heel zakje van die Ras el Hanout kruiden. Laat dit lekker intrekken.
Snipper de sjalotjes en de knoflook fijn.
Snij de paprika en de asperges in mooie gelijke stukken.
Roerbak met een scheut kokosolie de kip in de wok gaar en voeg dan de knoflook, de sjalotjes en de verse groente toe.
Voeg een kopje water toe en een kippenboullionblokje. Blijf roeren tot alles beetgaar is en maak eventueel op smaak met peper en zout.
Heerlijk met een beetje witte rijst en papaya pica.
Eetsmakelijk!
Comments