Benodigdheden:

Zakje rucola

½ ons parma ham

½ ons zachte geitenkaas met honing

Handje walnoten

Kleine cherrytomaatjes

halve komkommer

zongedroogde tomaatjes

olijfolie extra vierge

balsamico stroop

Bereiden:

Verdeel over de 4 borden de rucola.

Snij de cherrytomaatjes door de helft en de komkommer in kleine blokjes

Knip de zongedroogde tomaatjes in kleine reepjes

En verdeel alles over de rucola.

Scheur de ham in mooie repen en verdeel dit over je salade en verbrokkel de geitenkaas erover.

Bersprenkel de salade met olijfolie en garneer mooie strepen met de balsamicostroop.

Garneer met een handje walnoten.

Eetsmakelijk

Related Posts


Pizza met rode ui en gegrilde aubergine

Benodigdheden: Kant en klare pizzabodem 4 rode uien 1 aubergine 4 eetlepels Olijfolie 2 eetlepels witte wijnazijn ½ handje bladpeterselie 2 teentjes knoflook 1 theelepel chilipeper ½ handje muntblaadjes 200 ml pastasaus Bereiden: Verwarm je oven voor op 225 graden Snij de rode ui in ringen en bak ze in de koekenpan zachtjes fruitig zodat […]

22.05.2019

Gevulde portobello met couscous

Benodigdheden: 4 grote Portobello ’s 1cup volkoren couscous 2 tenen knoflook 1 sjalotje 3 bosuitjes 1 rode paprika 1 eetlepel Ras el hanout kruiden Handje diepvries doperwten 50 gr Feta kaas verkruimeld Handje Parmezaanse kaas Bereiden: Verwarm je oven voor op 180 graden. Veeg de portobello ’s schoon en wrijf ze rondom in met wat […]

08.05.2019

Spinazie salade met falafel en yoghurtknoflookdressing

Benodigdheden: Verse spinazie 1 avocado 2 tomaten ½ komkommer 1 rode ui 1 bakje falafelballetjes Dressing: 3 eetlepels Yoghurt 2 tenen knoflook Half bosje bieslook 1 eetlepel mayonaise Peper/zout /olijfolie Bereiden: Verdeel de gewassen spinazie over de 4 borden en snij de komkommer, tomaten en de geschilde avocado in stukjes en verdeel dit over de […]

17.04.2019

Comments