
Benodigdheden:
1 pak eiernoedels
400 gr gepelde, rauwe garnalen
1 paksoi
1 rode paprika
1 rode ui
Handje taugé
1 teentje knoflook
4 eetlepels ketjap manis
Sesamolie of roerbakolie
2 eetlepels sesamzaadjes
Verse koriander
Stukje gember
2 limoenen
Bereiden:
Kook de noedels zoals op de verpakking
Snipper de peper en de knoflook
Snij de ui in halve ringen en de paprika in dunne reepjes
Was de paksoi goed en snij het in dunne repen
Bak in de olie de peper,knoflook, de fijn gesneden gember en de uien.
Voeg de ketjap toe en dan de garnalen.
Roerbak de paksoi en de rode paprika nog 1 minuutje mee.
Voeg dan de gekookte noedels toe en de taugé
Maak op smaak met zout en peper en garneer met een partje limoen en wat verse koriander
Comments