Benodigdheden:

1 pak eiernoedels

400 gr gepelde, rauwe garnalen

1 paksoi

1 rode paprika

1 rode ui

Handje taugé

1 teentje knoflook

4 eetlepels ketjap manis

Sesamolie of roerbakolie

2 eetlepels sesamzaadjes

Verse koriander

Stukje gember

2 limoenen

Bereiden:

Kook de noedels zoals op de verpakking

Snipper de peper en de knoflook

Snij de ui in halve ringen en de paprika in dunne reepjes

Was de paksoi goed en snij het in  dunne repen

Bak in de olie de peper,knoflook, de fijn gesneden gember en de uien.

Voeg de ketjap toe en dan de garnalen.

Roerbak de paksoi en de rode paprika nog 1 minuutje mee.

Voeg dan de gekookte noedels toe en de taugé

Maak op smaak met zout en peper en garneer met een partje limoen en wat verse koriander

Related Posts


Pizza met rode ui en gegrilde aubergine

Benodigdheden: Kant en klare pizzabodem 4 rode uien 1 aubergine 4 eetlepels Olijfolie 2 eetlepels witte wijnazijn ½ handje bladpeterselie 2 teentjes knoflook 1 theelepel chilipeper ½ handje muntblaadjes 200 ml pastasaus Bereiden: Verwarm je oven voor op 225 graden Snij de rode ui in ringen en bak ze in de koekenpan zachtjes fruitig zodat […]

22.05.2019

Gevulde portobello met couscous

Benodigdheden: 4 grote Portobello ’s 1cup volkoren couscous 2 tenen knoflook 1 sjalotje 3 bosuitjes 1 rode paprika 1 eetlepel Ras el hanout kruiden Handje diepvries doperwten 50 gr Feta kaas verkruimeld Handje Parmezaanse kaas Bereiden: Verwarm je oven voor op 180 graden. Veeg de portobello ’s schoon en wrijf ze rondom in met wat […]

08.05.2019

Spinazie salade met falafel en yoghurtknoflookdressing

Benodigdheden: Verse spinazie 1 avocado 2 tomaten ½ komkommer 1 rode ui 1 bakje falafelballetjes Dressing: 3 eetlepels Yoghurt 2 tenen knoflook Half bosje bieslook 1 eetlepel mayonaise Peper/zout /olijfolie Bereiden: Verdeel de gewassen spinazie over de 4 borden en snij de komkommer, tomaten en de geschilde avocado in stukjes en verdeel dit over de […]

17.04.2019

Comments