Benodigdheden:

1 blikje tonijn op water

1 augurk

1 appel

1 sjalotje

1 eetlepel mayonaise

1 eetlepel ketchup

Sla

Peper/zout

Wraps naar keuze

Bereiden:

Laat de tonijn goed uitlekken

Schil de appel en snij het in kleine blokjes

Snipper de sjalot en de augurk

Meng dit door elkaar samen met de mayo en de ketchup

Maak op smaak met zout en peper,

Plaats een reep in het midden van de wrap met reepjes gesneden sla. Daarop een dikke laag van je tonijnsalade en daarop weer sla reepjes zodat je wrap niet te nat wordt.

Rol de wrap op en rol het in de aluminiumfolie om mee te nemen.

Leuk en gezond alternatief voor de kids om mee te nemen naar school.

Eetsmakelijk!

Related Posts


Pizza met rode ui en gegrilde aubergine

Benodigdheden: Kant en klare pizzabodem 4 rode uien 1 aubergine 4 eetlepels Olijfolie 2 eetlepels witte wijnazijn ½ handje bladpeterselie 2 teentjes knoflook 1 theelepel chilipeper ½ handje muntblaadjes 200 ml pastasaus Bereiden: Verwarm je oven voor op 225 graden Snij de rode ui in ringen en bak ze in de koekenpan zachtjes fruitig zodat […]

22.05.2019

Gevulde portobello met couscous

Benodigdheden: 4 grote Portobello ’s 1cup volkoren couscous 2 tenen knoflook 1 sjalotje 3 bosuitjes 1 rode paprika 1 eetlepel Ras el hanout kruiden Handje diepvries doperwten 50 gr Feta kaas verkruimeld Handje Parmezaanse kaas Bereiden: Verwarm je oven voor op 180 graden. Veeg de portobello ’s schoon en wrijf ze rondom in met wat […]

08.05.2019

Spinazie salade met falafel en yoghurtknoflookdressing

Benodigdheden: Verse spinazie 1 avocado 2 tomaten ½ komkommer 1 rode ui 1 bakje falafelballetjes Dressing: 3 eetlepels Yoghurt 2 tenen knoflook Half bosje bieslook 1 eetlepel mayonaise Peper/zout /olijfolie Bereiden: Verdeel de gewassen spinazie over de 4 borden en snij de komkommer, tomaten en de geschilde avocado in stukjes en verdeel dit over de […]

17.04.2019

Comments