Benodigdheden:

Grouperfilets

1 bos Groene asperges

1 doosje champignons

1 grote ui

2 teentjes knoflook

1 Paprika

Kleine aardappeltjes in schil

3 takken rozemarijn

Olijfolie

Bereiden:

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Kook de kleine aardappeltjes heel even zodat ze net beetgaarzijn.

Snij ze doormidden

Wrijf een ovenbakplaat in in de olijfolie.

Bestooi de vis filets met peper en zout en leg in het midden van de bakplaat

Snij de uiteinden van de asperges en snij de ui en de paprika in grove stukken

Verdeel alle groente rondom de vis op de oven plaat

Rits de rozemarijn van de takjes en hak de naaldjes fijn, verdeel dit over je vis met groente

Snipper de knoflook en verdeel dit ook over de plaat

Besprenkel dan alles met flink wat olijfolie en bestrooi met peper en zout

Rooster alles gaar in de oven ongeveer 20 minuten.

Related Posts


Pizza met rode ui en gegrilde aubergine

Benodigdheden: Kant en klare pizzabodem 4 rode uien 1 aubergine 4 eetlepels Olijfolie 2 eetlepels witte wijnazijn ½ handje bladpeterselie 2 teentjes knoflook 1 theelepel chilipeper ½ handje muntblaadjes 200 ml pastasaus Bereiden: Verwarm je oven voor op 225 graden Snij de rode ui in ringen en bak ze in de koekenpan zachtjes fruitig zodat […]

22.05.2019

Gevulde portobello met couscous

Benodigdheden: 4 grote Portobello ’s 1cup volkoren couscous 2 tenen knoflook 1 sjalotje 3 bosuitjes 1 rode paprika 1 eetlepel Ras el hanout kruiden Handje diepvries doperwten 50 gr Feta kaas verkruimeld Handje Parmezaanse kaas Bereiden: Verwarm je oven voor op 180 graden. Veeg de portobello ’s schoon en wrijf ze rondom in met wat […]

08.05.2019

Spinazie salade met falafel en yoghurtknoflookdressing

Benodigdheden: Verse spinazie 1 avocado 2 tomaten ½ komkommer 1 rode ui 1 bakje falafelballetjes Dressing: 3 eetlepels Yoghurt 2 tenen knoflook Half bosje bieslook 1 eetlepel mayonaise Peper/zout /olijfolie Bereiden: Verdeel de gewassen spinazie over de 4 borden en snij de komkommer, tomaten en de geschilde avocado in stukjes en verdeel dit over de […]

17.04.2019

Comments