
Benodigdheden:
Grouperfilets
1 bos Groene asperges
1 doosje champignons
1 grote ui
2 teentjes knoflook
1 Paprika
Kleine aardappeltjes in schil
3 takken rozemarijn
Olijfolie
Bereiden:
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Kook de kleine aardappeltjes heel even zodat ze net beetgaarzijn.
Snij ze doormidden
Wrijf een ovenbakplaat in in de olijfolie.
Bestooi de vis filets met peper en zout en leg in het midden van de bakplaat
Snij de uiteinden van de asperges en snij de ui en de paprika in grove stukken
Verdeel alle groente rondom de vis op de oven plaat
Rits de rozemarijn van de takjes en hak de naaldjes fijn, verdeel dit over je vis met groente
Snipper de knoflook en verdeel dit ook over de plaat
Besprenkel dan alles met flink wat olijfolie en bestrooi met peper en zout
Rooster alles gaar in de oven ongeveer 20 minuten.
Comments