Benodigdheden:

1 pakje bladerdeeg

Geraspte kaas naar keuze

1 eigeel

Bereiden:

Bestrooi het aanrechtblad met een klein laagje bloem en ontdooi de plakjes bladerdeeg

Bestrooi ze ruim met de geraspte kaas en rol ze stevig op

Leg  de rolletjes even 20 minuten in de vriezer en snij het deeg in plakjes van ongeveer ½ cm.

Leg ze op een in gevette bakplaat

Klop de eigeel een klein beetje los en kwast je koekjes een beetje in voor de glans

Bestrooi je koekjes eventueel met wat gedroogde italiaanse kruiden en bak ze op 180 graden ongeveer 25 minuten. Serveer ze lekker warm bij de borrel.

Gebruik je fantasie en gebruik verschillende soorten kaas of rol en een plakje gedroogde ham tussen.

Related Posts


Pizza met rode ui en gegrilde aubergine

Benodigdheden: Kant en klare pizzabodem 4 rode uien 1 aubergine 4 eetlepels Olijfolie 2 eetlepels witte wijnazijn ½ handje bladpeterselie 2 teentjes knoflook 1 theelepel chilipeper ½ handje muntblaadjes 200 ml pastasaus Bereiden: Verwarm je oven voor op 225 graden Snij de rode ui in ringen en bak ze in de koekenpan zachtjes fruitig zodat […]

22.05.2019

Gevulde portobello met couscous

Benodigdheden: 4 grote Portobello ’s 1cup volkoren couscous 2 tenen knoflook 1 sjalotje 3 bosuitjes 1 rode paprika 1 eetlepel Ras el hanout kruiden Handje diepvries doperwten 50 gr Feta kaas verkruimeld Handje Parmezaanse kaas Bereiden: Verwarm je oven voor op 180 graden. Veeg de portobello ’s schoon en wrijf ze rondom in met wat […]

08.05.2019

Spinazie salade met falafel en yoghurtknoflookdressing

Benodigdheden: Verse spinazie 1 avocado 2 tomaten ½ komkommer 1 rode ui 1 bakje falafelballetjes Dressing: 3 eetlepels Yoghurt 2 tenen knoflook Half bosje bieslook 1 eetlepel mayonaise Peper/zout /olijfolie Bereiden: Verdeel de gewassen spinazie over de 4 borden en snij de komkommer, tomaten en de geschilde avocado in stukjes en verdeel dit over de […]

17.04.2019

Comments