
Benodigdheden:
2 eieren
55 gram fijne suiker
55 gram bloem
50 gram witte chocolade Gesmolten
Vulling:
300 ml slagroom
350 gram witte chocolade in kleine stukjes
250 gr mascarpone
Decoratie
Schaaf om krullen te maken van melk of pure chocolade
Of cacaopoeder
Bereiden:
Verwarm de oven op 180 graden
Vet de springvorm in met boter
Klop de eieren met de suiker zeker 10 minuten tot een schuimige massa. Smelt je chocola en schep voorzichtig de gezeefde bloem erdoor met de chocolade. Bak dit mengsel in de taartvorm in 25 minuten, laat het even afkoelen.
Voor de vulling:
Breng de room zachtjes aan de kook en smelt de chocolade erin laat dan afkoelen en schep de mascarpone erdoor. Giet dit op je taartbodem en zet de taart 2 uur in de koelkast om op te stijven.
Versier de taart met cacao en de chocolade krullen.
Comments