
Benodigdheden:
500 gr broccoli in kleine roosjes
300 gr volkoren spagetti
25 gr rucola + handje voor erbij
Citroensap van ½ citroen
2 teentjes knoflook
40 gr geraspte parmazaanse kaas + beetje los erbij
20 gr bascilicum blaadjes
75 gr geroosterde cashewnoten
125 ml Olijfolie
Bereiden:
Kook de roosjes broccoli in 2 minuten beetgaar.
Haal het met de schuimspaan eruit en kook in het groentenvocht je spagetti .
Doe intussen in de blender de rucola, bascilicum, parmazaanse kaas , knoflook en de cashewnoten en mix het grof. Laat wat rucola , cashewnoten en parmazaanse gaas over.
Als je spagetti gaar is voeg dan de brocolli weer toe om weer op temperatuur te laten komen, giet het af en meng de pesto erdoor.
Serveer met wat rucolablaadjes, wat grof gehakte cashewnoten en parmazaanse kaas.
Comments