Benodigdheden:

500 gr broccoli in kleine roosjes

300 gr volkoren spagetti

25 gr rucola + handje voor erbij

Citroensap van ½ citroen

2 teentjes knoflook

40 gr geraspte parmazaanse kaas + beetje los erbij

20 gr bascilicum blaadjes

75 gr geroosterde cashewnoten

125 ml Olijfolie

 

Bereiden:

Kook de roosjes broccoli in 2 minuten beetgaar.

Haal het met de schuimspaan eruit en kook in het groentenvocht je spagetti .

Doe intussen in de blender de rucola, bascilicum, parmazaanse kaas , knoflook en de cashewnoten en mix het grof. Laat wat rucola , cashewnoten en parmazaanse gaas over.

Als je spagetti gaar is voeg dan de brocolli weer toe om weer op temperatuur te laten komen, giet het af en meng de pesto erdoor.

Serveer met wat rucolablaadjes, wat grof gehakte cashewnoten en parmazaanse kaas.

Related Posts


Pizza met rode ui en gegrilde aubergine

Benodigdheden: Kant en klare pizzabodem 4 rode uien 1 aubergine 4 eetlepels Olijfolie 2 eetlepels witte wijnazijn ½ handje bladpeterselie 2 teentjes knoflook 1 theelepel chilipeper ½ handje muntblaadjes 200 ml pastasaus Bereiden: Verwarm je oven voor op 225 graden Snij de rode ui in ringen en bak ze in de koekenpan zachtjes fruitig zodat […]

22.05.2019

Gevulde portobello met couscous

Benodigdheden: 4 grote Portobello ’s 1cup volkoren couscous 2 tenen knoflook 1 sjalotje 3 bosuitjes 1 rode paprika 1 eetlepel Ras el hanout kruiden Handje diepvries doperwten 50 gr Feta kaas verkruimeld Handje Parmezaanse kaas Bereiden: Verwarm je oven voor op 180 graden. Veeg de portobello ’s schoon en wrijf ze rondom in met wat […]

08.05.2019

Spinazie salade met falafel en yoghurtknoflookdressing

Benodigdheden: Verse spinazie 1 avocado 2 tomaten ½ komkommer 1 rode ui 1 bakje falafelballetjes Dressing: 3 eetlepels Yoghurt 2 tenen knoflook Half bosje bieslook 1 eetlepel mayonaise Peper/zout /olijfolie Bereiden: Verdeel de gewassen spinazie over de 4 borden en snij de komkommer, tomaten en de geschilde avocado in stukjes en verdeel dit over de […]

17.04.2019

Comments