Benodigdheden:

175 gr havermout

175 gr volkorenmeel

2 theelepels bakpoeder

½ theelepel gemberpoeder(djahe)

½ theelepel kaneel

250ml melk

125 gr honing

90 ml kokosolie

2 eieren

 

Bereiden:

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Mix de havermout, de volkorenmeel, bakpoeder, de gember en de kaneel door elkaar.

Klop de eieren los en voeg de melk, de honing, en de kokosolie toen en voeg het meelmengsel toe.

Mix tot een stevig beslag en plaats het beslag in de cupcake vormpjes.

Bak in de oven ongeveer 20 tot 25 minuten.

Bestrooi eventueel met wat kaneelsuiker en honing.

Een lekker gezond en goed gevuld ontbijtje.

 

 

Related Posts


Pizza met rode ui en gegrilde aubergine

Benodigdheden: Kant en klare pizzabodem 4 rode uien 1 aubergine 4 eetlepels Olijfolie 2 eetlepels witte wijnazijn ½ handje bladpeterselie 2 teentjes knoflook 1 theelepel chilipeper ½ handje muntblaadjes 200 ml pastasaus Bereiden: Verwarm je oven voor op 225 graden Snij de rode ui in ringen en bak ze in de koekenpan zachtjes fruitig zodat […]

22.05.2019

Gevulde portobello met couscous

Benodigdheden: 4 grote Portobello ’s 1cup volkoren couscous 2 tenen knoflook 1 sjalotje 3 bosuitjes 1 rode paprika 1 eetlepel Ras el hanout kruiden Handje diepvries doperwten 50 gr Feta kaas verkruimeld Handje Parmezaanse kaas Bereiden: Verwarm je oven voor op 180 graden. Veeg de portobello ’s schoon en wrijf ze rondom in met wat […]

08.05.2019

Spinazie salade met falafel en yoghurtknoflookdressing

Benodigdheden: Verse spinazie 1 avocado 2 tomaten ½ komkommer 1 rode ui 1 bakje falafelballetjes Dressing: 3 eetlepels Yoghurt 2 tenen knoflook Half bosje bieslook 1 eetlepel mayonaise Peper/zout /olijfolie Bereiden: Verdeel de gewassen spinazie over de 4 borden en snij de komkommer, tomaten en de geschilde avocado in stukjes en verdeel dit over de […]

17.04.2019

Comments