Benodigdheden:

Spinaziewraps

Zakje rucola

Avocado

3 eieren

Gesneden groentemix naar keuze

Parmazaanse geraspte kaas

Olijfolie

Bereiden:

Mix de eieren

Bak in de koekenpan de groentemix naar keuze beetgaar, voeg eventueel een knoflookteentje toe.

Zet het vuur laag en giet de eiermix erover en laat je omelet zachtjes garen, zet een deksel op de pan.

Bestrooi met parmazaanse kaas en peper en zout

Schil de avocado en snij het in dunne plakken en besprenkel ze met citroen sap.

Maak de wrap voor de helft op met een beetje rucola , de plakjes avocado en een halve omelet.

Klap de wrap dubbel en je hebt een komplete overheerlijke lunch.

Eetsmakelijk!

Related Posts


Pizza met rode ui en gegrilde aubergine

Benodigdheden: Kant en klare pizzabodem 4 rode uien 1 aubergine 4 eetlepels Olijfolie 2 eetlepels witte wijnazijn ½ handje bladpeterselie 2 teentjes knoflook 1 theelepel chilipeper ½ handje muntblaadjes 200 ml pastasaus Bereiden: Verwarm je oven voor op 225 graden Snij de rode ui in ringen en bak ze in de koekenpan zachtjes fruitig zodat […]

22.05.2019

Gevulde portobello met couscous

Benodigdheden: 4 grote Portobello ’s 1cup volkoren couscous 2 tenen knoflook 1 sjalotje 3 bosuitjes 1 rode paprika 1 eetlepel Ras el hanout kruiden Handje diepvries doperwten 50 gr Feta kaas verkruimeld Handje Parmezaanse kaas Bereiden: Verwarm je oven voor op 180 graden. Veeg de portobello ’s schoon en wrijf ze rondom in met wat […]

08.05.2019

Spinazie salade met falafel en yoghurtknoflookdressing

Benodigdheden: Verse spinazie 1 avocado 2 tomaten ½ komkommer 1 rode ui 1 bakje falafelballetjes Dressing: 3 eetlepels Yoghurt 2 tenen knoflook Half bosje bieslook 1 eetlepel mayonaise Peper/zout /olijfolie Bereiden: Verdeel de gewassen spinazie over de 4 borden en snij de komkommer, tomaten en de geschilde avocado in stukjes en verdeel dit over de […]

17.04.2019

Comments