Benodigdheden:

30 gr hazelnoten

30 gr amandelen

30 gr walnoten

Handje sesamzaadjes

Handje zonnenbloempitten

1 cup havermoutvlokken

3 eetlpepels kokosolie(gesmolten)

1 kopje honing

Theelepeltje zeezout

Bereiden:

Verwarm de oven voor op 160 graden.

Maak de noten iets fijner in een vijzel of met een deegroller

Meng de honing met de kokosolie en het zout door elkaar

Doe alle noten en pitten bijelkaar en meng daar het honing mengsel goed door.

Verspreid dit over een droge bakplaat.

Bak het in de oven in ongeveer 30 minuten gaar.

Vergeet niet om om de 10 minuten de cruesli goed door te mengen zodat het aan alle kanten mooi bruin bakt.

Laat de cruesli afkoelen in de oven met de deur open.

Bewaar het in een afgesloten bak en je kunt er dagen van genieten met een beetje kwark, yogurt en ook erg lekker met amandelmelk( super gezond)

 

Related Posts


Pizza met rode ui en gegrilde aubergine

Benodigdheden: Kant en klare pizzabodem 4 rode uien 1 aubergine 4 eetlepels Olijfolie 2 eetlepels witte wijnazijn ½ handje bladpeterselie 2 teentjes knoflook 1 theelepel chilipeper ½ handje muntblaadjes 200 ml pastasaus Bereiden: Verwarm je oven voor op 225 graden Snij de rode ui in ringen en bak ze in de koekenpan zachtjes fruitig zodat […]

22.05.2019

Gevulde portobello met couscous

Benodigdheden: 4 grote Portobello ’s 1cup volkoren couscous 2 tenen knoflook 1 sjalotje 3 bosuitjes 1 rode paprika 1 eetlepel Ras el hanout kruiden Handje diepvries doperwten 50 gr Feta kaas verkruimeld Handje Parmezaanse kaas Bereiden: Verwarm je oven voor op 180 graden. Veeg de portobello ’s schoon en wrijf ze rondom in met wat […]

08.05.2019

Spinazie salade met falafel en yoghurtknoflookdressing

Benodigdheden: Verse spinazie 1 avocado 2 tomaten ½ komkommer 1 rode ui 1 bakje falafelballetjes Dressing: 3 eetlepels Yoghurt 2 tenen knoflook Half bosje bieslook 1 eetlepel mayonaise Peper/zout /olijfolie Bereiden: Verdeel de gewassen spinazie over de 4 borden en snij de komkommer, tomaten en de geschilde avocado in stukjes en verdeel dit over de […]

17.04.2019

Comments